|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To KBE"στο σπίτι με τα κόι" Τα μέλη του συλλόγου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το «σπίτι με τα κόι» του κ.Τσοπανίδη Μιχάλη αυτήν την Κυριακή 17/12/06 το απόγευμα στις 5,30μ.μ.
Το σπίτι του βρίσκεται στην περιοχή Καλαμαριά της Θες/νικης αλλά λόγω της δύσκολης πρόσβασης σ΄αυτό θα συναντηθούμε πρώτα στο παρκινγκ του Carrfoure στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» για να αναχωρήσουμε από εκεί όλοι μαζί στις 5,15μμ ακριβώς. Παρακαλώ όσοι από τα εγγεγραμένα μέλη(και μόνον) επιθυμούν να έρθουν ας δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ έως αύριο το Σάββατο 16/12/06.
|
||||
|
||||
![]()
μεσα εγω,μετα της γυναικος μου...
![]() μιλαμε παντα για το καρφουρ στο φοινικα..ετσι..???? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω.
Μη ξεχάσετε να τραβήξετε πολλές και καλές φωτογραφίες !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι και εγώ εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γω μαζι
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω θα ερθω, αλλα θα σας βρω κατευθειαν στην καλαμαρια...οποτε μη με περιμενετε στα carrefour...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |