|
|
||||
|
||||
![]()
Σκφτομουνα να βαλω μια ocean runner 2500 στο sump που θα κανω αλλα μου ειπε ενας φιλος οτι και οι δυο του βγαλανε προβλημα.
Ετσι σκεφτομαι να δοκιμασω αυτη http://www.aquaristic.net/shop.php/s...compact%203000 To ενυδρειο ειναι 200 λιτρα και το sump 100. Τι λετε ? Την εχει κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
Την ειδα να δουλευει και μαλιστα εκτος νερου και φαινεται super ...η γριλια suction βγαινει και μπαινει Suction intake nozzle ωστε να δουλευει και εκτος νερου ...θορυβο δεν θυμαμαι να εκανε καθολου.
1) Κοιτα τα specification (διαγραμμα ροης) στo site της EHEIM για να δεις ποσο ανεβαζει στο δικο σου υψος.Αν ειναι οκ , χτυπα την 2) Κανε μια μελετη μπας και συμφερει η αγορα της απο εδω ...η αντλια του sump ειναι η καρδια του ενυδρειου σου και πρεπει να εισαι σε θεση να την αντικαταστησεις αμεσα αν κατι δεν παει καλα. ΙΜΟ ειναι μια χαρα αντλια και οικονομικη ...πολλοι χομπιστες δεν εχουν καταλαβει οτι οι νεες Eheim Compact δουλευουν και εκτος νερου με αποτελεσμα να αγοραζουν τις πολυ ακριβοτερες (αλλα και σιγουρα επισης αξιοπιστες) Eheim Universal. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε αμα σου λεω εγω εισαι πρωτος στα οικονομοτεχνικα.... κατι ξερω!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
E τι λέμε τώρα.... πρώτος και με .... διαφορά...
Πάντως και εγώ τις eheim τις εμπιστεύομαι περισσότερο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι Γιάννη έχεις δοκιμάσει την ocean runner?Εχω διαβάσει απο πολλούς οτι δεν είναι καλές κτλ αλλά κανένας δεν είχε μια στην κατοχή του.Εγω είχα μια 2500 που δούλευε ενάμιση χρόνο και περισσότερο και δεν είχε πάθει το παραμικρό.Καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα και είναι φθηνότερες απο τις eheim.
|
||||
|
||||
![]()
Απο την συγκεκριμμενη Eheim δεν ειναι και φθηνοτερες ...μολις 5-6 ευρω
Εσυ ποια θα επαιρνες απο τις δυο ? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |
Ποια όσμωση? | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-03-07 20:19 |
Ποια φυτά... | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-01-07 15:42 |
ποια ψαρια??? | man21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 23-12-06 16:38 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |