|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τι ειδους αλγη ειναι τουτη??εχει βγει πανω στην αμμο μια πρασιναδα, σαν μουχλα κ η αμμος μ κιτρινιζη..πιστευω πως προερχεται απο το ξυλο γιατι η αλλαγεσ μ ειναι σιχνες κ τα νιτρικα μ στα 12..αμα κουνησω λιγο την αμμο φευγει, εντομεταξυ το ξυλο απο τοτε που το εχω μεσα στο ενυδρειο δν το εχω μετακινησει καθολου κ εχει μαζεψει κ αυτο μια μουχλιτσα πρασινοκιτρινι..το ξυλο πως μπορω να το καθαρισω με το νερο που θα κανω αλαγη να το βαλω μεσα κ να το καθαρησω? δν φαινεται κ πολυ καλα στις φοτο
ξεχασα τσ φοτο χμ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 28-04-07 στις 15:16 |
|
||||
|
||||
![]() ποιες φωτο;;
![]() ![]() Με προλαβες, ποσο καιρό τρέχει το ενυδρειο; Μήπως αύξησες απότομα τον φωτισμό; |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως είναι κυανοβακτηρίδιο?
δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16166 |
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτό που παραθέτεις φαίνετε ελάχιστα οπότε είναι λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος κάτι!
Για δώσε μας και τις υπόλοιπες πληροφορίες όπως λίτρα - φώτα - ώρες φωτοπεριόδου - λίπανση κλπ!
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα bga εχεις.. (κυανοβακτηριδιο).. Διαβασε το παραπανω thread...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι πρεπει να κανω για να φυγει?"συσκοτιση" λοιπον 385λιτρα καθαρα φωτισμος aqua-glo" 40watt κ flora-glo 40watt κ τα φυτα μ ειναι μονο βαλισνεριες..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16521 ειναι ενα ποστ μ παλιο..κ καθε βδομαδα ριχνω κ 3 ml flourish potassium..το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες κ κατι |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πρόσφατα την καθάρισα με ερυθρομικίνη!!!! Σε τρεις μέρες δεν είχε μείνει ίχνος!!!
Και είχα πολύ περισσότερη σε σημείο που αν έβγαζα φωτό θα ήταν το αντίθετο από τις δικές σου! Σ'εσένα με το ζόρι την διακρίνεις σε εμένα με το ζόρι διέκρινες τα υπόλοιπα!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |
αλγη! | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-03-06 11:23 |
αλγη | χοχλακας φωτης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 07-02-05 16:26 |
ΑΛΓΗ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-06-04 12:56 |