|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις βρηκα αυτα τα "αυγα"(?)κολλημενα στο μπροστινο τζαμι και στον κορμο του ενυδρειου μου που φιλοξενει τρια χρυσοψαρα,1 zebra snail και απειρα "κοχυλακια"αυτα που μεταφερονται με τα φυτα(φαινονται και στις φωτο).τι μπορει να ειναι?αυγα σαλιγκαριων??
|
|||
|
|||
![]()
χμ... λιγο μεγαλα για αυγα σαλιγκαριων που ερχοντε με τα φυτα αλλα και πάλυ τα αυγα σαλιγκαριων ειναι σε ζελεδακια ασε που αν εννωεις εκεινα τα κονοικα σιγουρα δεν προηλθαν απο αυτα καθως γεννανε απευθειας μικρα.
τα ζεπρα σναιλ σινηθως γεννάνε πανω σε ξυλα..... τα χρυσοψαρα λογικα αν ηταν δικα τους θα τα ετρωγαν αμεσως. |
|
||||
|
||||
![]()
Μοιάζουν με αυγά χρυσόψαρων.
Παρατήρησες κυνηγητό μεταξύ τους τις τελευταιες ημέρες; Μεταβλήθηκε η θερμοκρασια του ενυδρειου σου τα τελευταια εικοσιτετράωρα; Αν ναι ,μάλλον ειναι δικά τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι όπως τα λέει ο SOKRATIS αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τον λόγο των αμφιβολιών σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως τα χρυσόψαρα βάζουν πολύ ποιο κοντά το ένα στο άλλο τα αυγά και λογικά θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερα αυτό όμως το αφήνουμε στην άκρη διότι είναι πολύ πιθανόν να έχουν ήδη φαγωθεί πολλά! Επίσης γνωρίζοντας τα ψάρια τις Μάριελ μάλλον είναι πολύ νωρίς για αναπαραγωγή.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα Δισκων | celica192tsport | Δίσκοι | 2 | 23-01-06 00:39 |
αυγα αρτεμιας ? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-01-06 16:20 |
severum με αυγα | kazanasb | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 14-11-05 14:59 |
αυγα killies | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-01-05 11:07 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |