|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το παραπανω φυτο περιπου τρεις μηνες στο ενυδρειο μου. Ενω αρχικα πηγαινε καλουτσικα, τον τελευταιο καιρο η αναπτυξη του εχει σταματησει. Σημερα ειδα στο site της tropica οτι η μεγιστη θερμοκρασια για την Cabomba ειναι 26 ενω στο ενυδρειο εχω 27 (εχει σκαλαρια μεσα). Η ερωτηση μου τωρα ειναι αν οντως η θερμοκρασια ειναι υπευθυνη για το προβλημα. Αν την κατεβασω ας πουμε στους 26 το φυτο θα αρχισει να αναπτυσεται ξανα?
Ο φωτισμος του ενυδρειου ειναι περιπου 0.7 w/l. CO2: DIY 2L NO3:10-15 mg/l PO4:1 mg/l Λιπασματα, τη σειρα της seachem. Ευχαριστω εκ των προτερων...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι πρόβλημα θερμοκρασίας
Σαν πρώτη εκτίμηση θα πρέπει να εχεις έλλειψη Co2 |
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω αφου εχω:
PH:6.5-6.6 KH:4
|
||||
|
||||
![]()
Τι τεστ χρησιμοποιείς για την μέτρηση του pH
Τι τεστ χρησιμοποιείς για τα υπόλοιπα (είδος και μάρκα). |
|
||||
|
||||
![]()
Για PH, ΚΗ και ΝΟ3 υγρα test τις api. Για PO4 υγρο test της sera...
|
||||
|
||||
![]()
Για δώσε και μια τιμή ΝΟ3 ?
|
||||
|
||||
![]()
Παρόλο που εχω εμπιστοσύνη στα τεστ της api δεν θα εμπιστευόμουν και τόσο τα υγρά phτεστ και προτιμώ το ηλεκτρονικό phμετρο.
Μπορεί στην πραγματικότητα να εχεις ph 7 οποτε το co2 σου να πέφτει στα 12 ppm. Κάνε καινούργιο μίγμα co2 ή πρόσθεσε excel και παρατήρησε μήπως και δεις αλλαγές. Στους 27 βαθμούς ειχα για πολύ καιρό Cabomba χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς επι τι ευκαιρία να γράψεις αναλυτικά όλη την σειρά της seachem που δουλεύεις? Τα υπόλοιπα φυτά σου ειναι εντάξει? Τι άλλα φυτά έχεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cabomba caroliniana | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-03-09 09:47 |
Εντονη ριζοβολία σε Cabomba caroliniana... | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-02-06 18:47 |
κλαδεμα cabomba caroliana | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-05-05 07:44 |
Gourami vs Cabomba Caroliniana | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-04 15:42 |