|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάποια από τις annubia που μπήκαν στο μαιευτήριο ενυδρείο μου, είχαν σαλιγκαράκια, και τώρα έχει γίνει της... Πόπης.. Είναι εκείνα τα 'πλακέ' σαλιγκάρια, πολύ μικρά (ακόμα) και σε χρώμα, από διάφανα, μέχρι μπέζ, μιλάμε για μιλούνια!!! Γέμισε και το μπλε σφουγγάρι του φίλτρου (Αμβούργου). Πως θα τα ξεκάνω? Χρειάζομαι το ενυδρείο ωςςωνούππω (μετάφραση: σύντομα) Δάσκαλε, βόηθα λέμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως αν βάλεις ένα φύλλο μαρουλιού για να μαζευτούν επάνω γιατί είναι ποιό νόστιμο και πιο μαλακό από την ανούμπια το παρακολουθείς και μόλις συγκεντρωθούν τσουπ!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε και μια αναζήτηση...το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές !
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να ταίζεις λιγότερο.
δεν υπάρχει λόγος να απαλαγείς ... παν μέτρον άριστον όμος ... ps. τι άλλα έχεις στο ενυδρείο ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου μιλαμε για ενυδρειο/ μαιευτηριο που ειναι το προβλημα?
Βαλτο κατω απο τη βρυση και με αρκετο ξεπλυμα θα φυγουν ολα.... Μετα το ξαναμπολιαζεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
πανω κατω εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα το δικο μου εχει και αρκετο χαλικι και δεν θα ειναι και ευκολο να το αδιαζω συνεχεια. μαλλον θα δικιμασω αυτο με το μαρουλι και βλεπουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει βγάλει η SERA μια πολύ καλή παγίδα για σαλιγκάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιά απάντηση παιδιά, κανείς που ξέρει? Και για να το διευρύνω λίγο, υπάρχει ψάρι που να τρώει τα παραπάνω σαλιγκάρια (εκτός από πάφερς)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρωνε , τρωνε... τα yo yo ...
![]() Κανουν και τακα τακα , στρακες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
σαλιγκάρια: ωφέλιμα ή όχι? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 07-02-05 21:06 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |