|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρουσιάζω τελικά και εγώ με την σειρά μου το 43άρι μου..
Υπόστρωμα Sera depot Χαλαζιακό χαλίκι 2 ρίζες mopani Φόντο μαύρο ματ χαρτόνι Θερμοστάτης Hydor 50W Φίλτρο εξωτερικό EHEIM 2213 (σφουγγάρια,syporax,υαλοβάμβακας) Φυτά Vallisneria nana Elodea densa Cryptocoryne nevellii Cryptocoryne lucens Hygrophilia polysperma Anubias nana “mini” Ceratophyllum demersum Ψάρια 8 Neon tetra 6 Rasbora heteromorpha (αρλεκίνοι) 2 Corydoras Panda Μετρήσεις Αμμωνία … 0 Νιτρώδη … 0 Νιτρικά … 12,5 ΡΗ ….. 7,5 kH … 7 gH … 9 Λίπανση Μια φορά την εβδομάδα Φωτισμός 1 λάμπα 15 watt Daylight Osram με ανακλαστήρα 8 ώρες (αυξάνω ανά εβδομάδα 30 λεπτά) 1 λάμπα 15 watt Sylvania Grolux με ανακλαστήρα 4 ώρες (καθότι καινούρια) Θερμοκρασία 25 βαθμοί Αν στα παραπάνω δείτε κάτι στραβό μη βαράτε.. Κάντε τις παρατηρήσεις σας.... Διορθώνομαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολο και πιο συχνα βλεπουμε ενδιαφεροντα ενυδρεια!!!
Πολυ ωραιο ειναι! Μπραβο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από εμένα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τσιφτης ο τσικης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αδελφε,και φιλε γιωργη.μου αρεσε πολυ το ενυδρειο σου!!!!! μπραβο ρε φιλαρακι πολυ καλη προσπαθεια,,,το μονο ξενερωτο που εχω να πω,ειναι να κατεβασεις ισως 1 βαθμο τη θερμοκρασια.......(ετσι για να πω κατι,το λεω.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει πολλές δυνατότητες και ενδιαφέρουσα διάταξη!
Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παίζω από 24-25,5 και αυτό λόγω του καιρού φαντάζομαι.. Αντε.....αμέσως να γράψεις κάτι...... ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Αγοράζοντας τα ξύλα είχα σκοπό να βάλω ένα όρθιο δεξιά (όπως είναι δηλαδή) τοποθετόντας ανούμπιες (καλά μου έκατσαν οι mini) και στο μεσαίο να έδενα επάνω java moss.Γι'αυτό το λόγο το πήρα λιγάκι φαρδυ και δεν το έχω σφηνώσει ακόμη στο χαλίκι.. Απλά το φαντάζομαι να δείχνει ακόμη πιο όμορφο έτσι... Δεν ξέρω.... Θα δείξει.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο ρε Γιώργη, πολύ καλή προσπάθεια και πολλά υποσχόμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ένα μπράβο και από εμένα, είναι πολύ ωραίο. Αν θέλεις μια παρατήρηση, μέχρι να δεις τι θα κάνεις με το εμπρός μέρος του ενυδρείου (από φυτά), δοκίμασε να θάψεις λίγο πιο βαθιά το ξύλο που είναι στην μέση. Πολύ ωραίο, περιμένουμε την εξέλιξη του ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |