|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εεε,ναι μολις πριν 10 λεπτα γεννηθηκαν τα πρωτα δισκακια!!!!!!!!!!το θεαμα ειναι μοναδικο,εντυπωσιακο,και πρωτοφανες για μενα....βεβαια,ειναι στο ενυδρειο,και δεν εχω παρει τα μετρα μου,μαιευτηριο κλπ,γιατι αυτη τη φορα δεν ημουν οργανωμενος,αλλα την επομενη θα ειμαι ετοιμος...ξερω οτι δεν προκειται να ζησουν με αυτες τις συνθηκες στο μεγαλο ενυδρειο,αλλα πιστεψτε με,η χαρα μου για τα συγκεκριμενα ζωα ,δεν περιγραφεται....!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου σκορδα!!!
Ευγε θειε!!! Φωτο φανταζομαι δεν θα απολαυσουμε ακομα.. ετσι? Ειναι και αυτο το ερημο το ματι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η χαρά σου, χαρά μας!
![]() Εύγε νέε μου! Ο καλός θεός των ενυδρείων, εύχομαι να σου τα προφυλάξει από τα αδηφάγα στόματα των μεγάλων - έστω και λίγα - ώστε να χαρείς ακόμα περισσότερο... (είδες τι καλός που γίνεται ο άνθρωπος, μετά την... αναπαραγωγή? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειράζει! Συμβαίνουν αυτά...
Την επόμενη φορά που θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος θα τα καταφέρεις. Μην το βάζεις κάτω λοιπόν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΦΤΟΥ...! γμτ μου...
![]() ![]() ![]() Μην απογοητεύεσαι ΡΕ!... Προχωράμε... ΔΥΝΑΤΑ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() υπάρχει και η θετική πλευρά klaz...μην μασάς....σε λιγότερο από ένα μήνα έχεις προσφέρει στα ψαράκια σου συνθήκες για να αναπαραχθούν...μπράβο Την επόμενη φορά που θα το περιμένεις θα ξέρεις και τι θα κάνεις.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε βρε ψαροχαζομπαμπά !!
Μπράβο...να σκάσει ο άχρηστος κοπρύτανης !!! Πότε θα κεράσεις ;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Pangasius που μονο Κρύβονται! | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-06 10:08 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
βιβλια μονο για αφρικανες | fishme | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 1 | 22-10-04 16:52 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |