|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο Τρίμετρο 500άρι ενυδρείο του συλλόγου είναι πλέον γεγονός!
![]() ![]() ![]() Και φυσικά, ευχαριστούμε και τα μέλη από το κλιμάκιο Β. Ελλάδος για τη συμμετοχή τους στην κατασκευή ![]() ![]() Να και μερικές φωτογραφίες από την διαδικασία...
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας
![]() Πολύ καλή δουλειά! Αν θέλετε,στείλτε το μου στην Ηγουμενίτσα με έξοδα αποστολής δικάς σας ![]() Ευχαριστώ ![]() (πλακίτσα.. ![]() Θα υπάρξουν και ενημερώσεις με φωτογραφικό υλικό για τη συνέχεια του project έτσι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hellenicsun : 21-05-06 στις 18:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν θα μου έρθετε στην Πάτρα να μου κολήσετε ένα 900άρι ?
Βάζω τα υλικά (σιλικόνες-τζάμια-σουβλάκια-μπύρες) και 1ας τυχερός θα κοιμηθεί αγκαλίτσα μαζί μου καθότι δεν φτάνουν τα κρεββάτια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ότι τα περιμένετε... Πως και Πως !
![]() Νάτα λοιπόν, κι αυτά... ![]() ![]() ![]() Υ.Σ.: και μην ακούσω... γκρίνιες, έτσι? It is HUMOR!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω για εσας....αλλα εγω μετα με την Blanch ταραξαμε τα φιστικια...ουμφ! ωραια ηταν παλι...
(αληθεια ολο το ιδιο ατομο χωνουν στο κολλημα-γιατι αραγε ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melitropos : 21-05-06 στις 20:55 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θες να πεις σχετικα με το λεξικο!?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολόκληρος σύλλογας με καταλαβαίνει εκτός από τον klaz!!!
![]() ![]() ![]() Και αυτό το Σάββατο ζήσαμε αξεπέραστες εμπειρίες. ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|