|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας.....θα ηθελα της γνωσης σας για το τεστ σιδηρου της sera
..... εδω και 5 μερες το νερο σε 5 τεστ που εχω κανει παραμενη αχρωματιστο......αυτα που κανω συνφονα με της οδηγιες ειναι 1) 5ml νερο 2) 2 μεζουρες ...... 3) 5 σταγονες..... 4) 10 λεπτα αναμονη και..... τιποτα ....λεει ακομα να το κοιταμε απο πανω....? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ημερομηνία λήξης του εν λόγο τέστ έχεις δει;
Βάλε σε 10ml 1ml iron και μετά μέτρα να δεις σου δείχνει τίποτα; Ερώτηση κρίσεως στο ενυδρείο ρίχνεις σίδηρο έτσι δεν είναι; Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οντως ρειχνω σιδηρο για 3 ημερες
![]() ημερομηνια ληξης =2009 οταν λενε οι οδηγιες να κοιταμε απο πανω τη ενοουνε ...κατι πιο σαφες?? νας σα πω τι σηδhρο βαζω ειναι της < BRUSTΜANN ΤΟ FERROGAN> και για ιχνοστοιχεια ειναι της<BRUSTMANN TO MIKROSAL> οι οποιες ειναι απαραδεκτες εταιριες γιατι ζητανε απο 1 γραμμαριο για σιδηρο και ιχνοστοιχεια χωρις να εχουν μια μεζουρα μεσα....οχι οτι η sera παει καλυτερα με το κουταλακι που δινει με το τεστ ...απαραδεκτο....και απαραδεκτα .... ερωτηση.. υπαρχει περιπτωση να λεει αληθεια το το τεστ και να εχω τοσο μεγαλη απωλεια σε σιδηρο ????? ![]() ιορδανη γιατι να κανω αυτη την αλλαγη παρα τις οδηγιες του τεστ ????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alkis : 25-03-06 στις 00:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν μετρας σιδηρο πρεπει να μετρας μετα απο μικρο διαστημα απο την προσθηκη, γιατι παντα ειναι πιθανο να υπαρχει εντονη καταναλωση και να παιρνεις λαθος μετρησεις αν αργεις. Μηπως κανεις αυτο το λαθος?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το τεστ το κανω την επομενη μερα .... ποτε μετραμε?
δεν πρεπει να εχει κατι σταθερο για οποιαδιποτε ωρα???? δηλ .. μετραμε τη ποσοτιτα που εβαλα ???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alkis : 25-03-06 στις 00:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως λίγο εκτός θέματος, αλλά εμένα δεν μου δουλεύει το τεστ αμμωνίας, στην ίδια εταιρία (και χωρίς να έχει λήξει). Τεστάρισα νερό στο οποίο είχα ρίξει καθαρή αμωνία από φαρμακείο και πάλι έμεινε άχρωμο. Υπάρχει κανένα κολπάκι που δεν έχω προσέξει ή να θεωρήσω το τέστ χαλασμένο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, sera.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και μπορεί να θεωρηθεί δυσφίμηση ότι δοκίμασα από την εν λόγω εταιρεία στο τέλος το πέταξα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
ΤΕΣΤ | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 15-09-04 00:30 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |