|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!το ενυδρειο τωρα στρωνεται,εδω και λιγες μερες.απο φυτα εχω 3 ανουμπιες,4 java fern και 3 mass balls.το ενυδρειο ειναι 60l,φωτοπεριοδο 10 ωρες τη μερα και προσθετω sera florena καθε 3 μερες 5ml.δεν εχω καποια παροχη co2.παρατηρησα καποια τριχιδια στις ανουμπιες οπως και καφε χρωμα στα φυλλαρακια τους,κατι καφε μυτουλες στα java fern και απλα θελω να μου πειτε αν ειναι πχ καποιες φυσιολογικες αλγες ενος νεου ενυδρειου ή αν φταιω εγω καπου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για κατασκευη νεου ενυδρειου | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-09-12 13:39 |
Νεος στο χομπυ ζητα πληροφοριες για στησιμο ενυδρειου με φυτα | SaTRaPiS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-09-11 01:59 |
Απορια για γκαπυ (νεος στο χομπυ) | Giorgos Vrasna | Ζωοτόκα | 5 | 19-06-10 05:54 |
Help:Νεος και φυτα!!!! | thgparas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-10-08 02:20 |
νεος στα φυτα!!!! | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 02-10-08 21:56 |