|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα.
Ερώτηση μία αλλά δύσκολη: Μετά από ασθένεια από την οποία επήλθε θάνατος των ψαριών,πως αποστειρώνουμε το ενυδρείο μας για να ξαναβάλουμε ψάρια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Artemis
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα?Τι εγινε ρε Αρτεμις, κρασαρισες?γιατι ετσι?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
...αν είναι μέχρι 25 λίτρα, χωράει σε κλίβανο οδοντιατρείου! αν είναι μέχρι 120 λίτρα, χωράει σε κλίβανο νοσοκομείου... και αν είναι μεγαλύτερο, μπορείς να το στείλεις στη Γερμανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μονάχου...! Επίσης μπορείς να το πας στο Μηχανικο του Στρατού
![]() Εκτός απο αυτά υπάρχει και η απλή χλωρίνη και το αρκετό ξέβγαλμα... ας μην υπερβάλλουμε, εκτός και αν το ενυδρείο σου κόλλησε AIDS σε καμία μετάγγειση αίματος...!!! Φιλικά,
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 06-10-05 στις 13:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλε Mikenuke ,τίποτα σοβαρό,αφορά ενα μικρό ενυδρειακι 20λιτρο που είχε ενα χρυσοψαρακι μεσα,το οποίο απεβίωσε και απλα αναρρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω για να είναι ολα οκ και να ρίξω κανένα τροπικό ψάρι μέσα.Ευτυχώς με το μεγάλο τανκ ολα καλα...
Φίλε Apostolis καλό το χιούμορ,και το εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπος,πίστεψε με,αλλα το board έχει την έννοια του να βοηθά ο εμπειρος τον άπειρο. Για την χλωρίνη το έχω ακούσει,αλλα ως χημικό,δεν αφήνει υπολλείματα? Artemis
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
Ανακατασκευη ενυδρειου | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-05-05 15:12 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 400LIT | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 18-12-04 01:47 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |