|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:132-42-45
Όγκος:200 Κατηγορία: Φυτά: Bacopa Caroliniana Hydrocotyle leucocephala, Echinodorus bleheri, Egeria Densa:, Hemianthus micranthemoides, Hydrocotyle – Tripartita, Hygrophila corymbosa 'Angustifolia, Hygrophila Difformis, Hygrophila Polysperma, Hygrophila polysperma tiger, limnophila sessiliflora, Lindernia rotundifolia, Ludwigia Mullerti, Ludwigia perennisRotala Rotundifolia, SagittariaSubulata,κ.α. Ψάρια / ¶λλα είδη: 7 ξυφοφοροι 2αρ. 5θ. αρκετά μικρά .και 8 κορυ (έμειναν από την προηγούμενη ψαροσυνθεση) Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)μπεζ χαλαζιακή άμμος. Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:4τ5 28w με ανακλαστήρες Διάρκεια φωτισμού:8ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό σαμπ με σφουγγάρι ελαφρόπετρα και κεραμικό υλικό. Θερμοστάτης: 200w Λίπανση: στικ τις τέτρα Seachem Flourish Potassium, Iron, , Flourish, Παροχή CO2: φιάλη από κάβα Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού: Σάββατο η Κυριακή 75 λίτρα περίπου. Θερμοκρασία:24 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το φυτεμένο σου, τα φυτα ειναι μια χαρά.
Απο τους ξιφοφόρους καλές γέννες ![]() Με τα Κορυ δες τι θα κάνεις, θέλουν και πιο ζεστό νερό, και μαλακό αλλά και ελαφρα όξινο
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο
![]() Για τα κορυ αν μπορεις να τα διωξεις και για το φυτεμενο δε ταιριαζουν πολυ εμενα μου τα κανουν μανταρα ο μονος λογος που τα κραταω ειναι οτι τα εχω 4 χρονια και δε θελω να τα δωσω ![]() Επισης ποσο ειναι το ph της βρυσης σε εσας;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- για τα κορυ το ξέρω προσπάθησα να τα δώσω αλά δεν βρήκα κάτι καλό σε πετ δεν τα δίνω αν και μου χαλάνε αρκετά φυτά τα έχω 3 χρόνια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 02-12-15 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και ωραία φυτεμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο και οι γαριδες σου ειναι τυχερές ! Μπραβο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά ολο το ενυδρειο τα σπάει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου και πάλι μπράβο, το ενυδρείο σου πανέμορφο και τα φυτά σου πάνε τέλεια, Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο! Έτοιμος για το διαγωνισμό.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο να το χαίρεσαι
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ. Εσύ ασχολείσαι με τις λίμνες πιο πολύ και τις έχεις πανέμορφες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακόμα μια παρουσίαση ενυδρίου με Betta | Gemomar | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 3 | 12-12-14 23:49 |
Παρουσίαση ενυδρίου | tkalamat | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 08-06-14 19:53 |
παρουσίαση ενυδρίου | crazyio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 06-09-06 10:44 |