|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα εχω αυτο το ενυδρειο και ειμαι στην αρχη ακομα(ψαρια.χαλικια.κλπ)ας ξεκινησουμε απο το χαλικι θα ηθελα μαυρο χαλικι που μπορω να ψαξω για καλυτερα.επισης θελω γνωμη για τι ψαρια να βαλω το φιλτρο ειναι eheim pro 3 2180 ευχαριστωω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ψάρια πρέπει να πεις εσύ αν θα επεξεργάζεται το νερό τι τύπου σ αρέσουν.. Γενικά έχεις αρκετά λίτρα και αρκετές επιλογές.
|
|||
|
|||
![]()
Σκευτομαι για δισκους η κιχλιδες και απο που?
|
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω να σε βοηθησω για τα συγκεκριμενα ψαρια αλλα για τους δισκους θες επεξεργασια νερου αν και οι αποψεις διίστανται για τα ψαρια που ειναι γεννημενα σε νερο βρυσης.
για τις κιχλιδες ειναι πιο απλα τα πραγματα και δεν εχεις προβλημα με το νερο σου και βαζεις και οτι ειδους πετρες θες απλα δε πας σε χαλικι και πας σε αμμο το ιδιο ισχυει και για τους δισκους βασικα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα τα ψαρια τοτε παει αμμος, οχι χαλικι, και καλυτερα ανοιχτοχρωμη, (ασπρη, μπεζ)
Ειναι θεμα διαβιωσης.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω επιλεξει ακομα κατι σιγουρα τελικα οντως αμμο θα βαλω απο τ σαιτ που μου στειλατε κ ευχαριστω για κιχλιδες ειναι πιο απλα τ πραγματα τι θα ππροσεξω περισσοτερο εκει?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σε αναλαβουν οι ειδικοι στο ειδος παντως εχεις πολλες επιλογες
να το δει ο κλεοβουλος και θα σ αρχισει XD Απορρω που δεν εχει αρχισει ηδη τον προσηλυτισμό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel rio 240 | gabalas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-15 13:33 |
Juwel Rio 300 | rawnerve | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-05-11 05:41 |
Juwel RIO 240 lit | Esprit | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 05-01-11 21:40 |