|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγή ψαροσύνθεσης σε 420 λίτρα.
Χαιρετώ !
Έχω ένα ενυδρείο 420 λίτρα με δίσκους ροδόστομους και στερμπάι. Μετακομίζω σε λίγες μέρες και φοβούμενος μην χάσω τα ψάρια με την όλη διαδικασία αποφάσισα να τα δώσω και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα όταν είμαι έτοιμος. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα. Σκέφτομαι να παραμείνω στην Αμερική μιας και έχω έτοιμα ξύλα φύλλα , άμμο και α/ο. Τα περισσότερα εντυπωσιακά ψάρια της ηπείρου παραγίνονται μεγάλα. Moυ αρέσουν πολύ τα vieja synspilum, vieja argentea, green terror και τα flowerhorn αλλά τα λίτρα μου είναι απαγορευτικά. Κοιτάω και τα Thorichthys meeki μαζί με κάποιους γεωφάγους ... Για ρίξτε καμιά ιδέα... |
|
||||
|
||||
Αν κοιτάξεις προς την Αφρική έχω προτάσεις
(τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο?) |
|
||||
|
||||
Τα λίτρα σου δεν είναι απαγορευτικά για Αμερικανικές κιχλίδες, απλά θα πρέπει να περιοριστείς σε 1-2 και όχι πολλές εάν βρεις και ένα ζευγάρι τότε θα είναι υπέροχα και θα δεις συμπεριφορές μοναδικές και ίσως και γέννες.
Εάν θέλεις πολλά ψάρια μέσα στο ενυδρείο τότε αλλάζει θα πρέπει να κοιτάξεις για άλλη Ήπειρο. |
|
|||
|
|||
1,50 μήκος έχει.
Δεν θέλω να περιοριστώ σε 2 - 3 ψάρια.... Για Αφρική δεν πολυψήνομαι γιατι απο πιτσιρικάς νταμάρι είχα. Αν και από malawi γουστάρω cyrtocara και nimbochromis και από tanganyika , tropheus |
|
||||
|
||||
Για Ασία μεριά το σκέφτεσαι;
Macropodus ocellatus η opercularis φοβερά ψαρια και έρχονται συχνά Ελλαδα.
|
|||
|
|||
Τελικά μάλλον καταλήγω σε green terror.
Σκέφτομαι να πάρω μία 5άδα και αφού πάρουν να μέγεθος να κρατήσω το μεγαλύτερο αρσενικό. Θα μπορούσα να βάλω 2-3 severum και ένα κοπάδι 10-12 tiger barbs? Από γατόψαρα και πλέκο; Ίσως τώρα να πρέπει να ποστάρω σε άλλη κατηγορία :P |
|
||||
|
||||
Μην βλέπεις το ενυδρείο με τα ψάρια όταν είναι μικρά, σκέψου ότι θα μεγαλώσουν και τότε θα σου φαίνεται ότι είναι μικρό το ενυδρείο για τα ψάρια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψη για αλλαγή ψαροσύνθεσης σε 110άρι | Undertaker | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 06-11-13 20:37 |
Αλλαγή ψαροσύνθεσης | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 05-10-13 12:34 |
αλλαγή ψαροσύνθεσης | Κώστας φ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 24-02-13 01:31 |
Σκέφτομαι αλλαγή ψαροσύνθεσης!, να την κάνω;; | \/ag | Malawi | 19 | 16-06-11 07:43 |
Γλυκό νερό, αλλαγή ψαροσύνθεσης;;; | Loucritia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-03-11 17:58 |