|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα στο φορουμ
![]() Βρηκα σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο της Αθηνας την λαμπα σε 4000 κελβιν και 6000 κελβιν.Ποια ειναι πιο ιδανικη για τα φυτα;Στο τηλ. μου ειπε πως αυτη με τα 6000 κελβιν εχει πιο ψυχρο φως.. Σε αλλο ενυδρειακο καταστημα που φερνει τη λαμπα αυτη με παραγγελια μου λεει πως ειναι ροζ-λευκο κι ειναι για φυτα..Εχω μπερδευτει λιγακι αν μπορειτε να βοηθησετε..Βασικα τι παιζει με τα κελβιν;;
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, ξεκινα με αυτα και θα σου γραψουν και τα παιδια ποια θα προτιμησεις...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7728 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7859 Εαν θες γραψε λιτρα και φυτα που θα.. ή φιλοξενεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 60 ειναι τα λιτρα μου κι εχω ευκολα φυτα,αφου στα 24 watt δεν εχω κι αλλη επιλογη.Μεχρι να αρχισω τους πειταματισμους κι εγω με εξτρα φωτισμο αλλα δεν ειναι του παροντος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου hailea 60L δοκίμασα και λευκή 6500Κ philips και λευκή-ροζ ενυδρειακή της Blau απο eday. Και οι δύο είχανε καλή ανάτπυξη στα φυτά απλά η λευκή-ροζ αρκετά λιγότερες άλγες. Επειδή είμαι και εγώ για αλλαγή λάμπας σε ποιο ενυδρειακό μαγαζί θα βρώ λευκή-ρόζ; Θυμάμαι είχα δυσκολευτεί να την βρώ στην Ελλάδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αφου λες κι εσυ οτι δεν ειχες θεμα με την λευκη 6500Κ τελικα ισως παρω απο Αθηνα αυτη! Σ ευχαριστω για την πληροφορια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη λαμπας | alchemist | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 25-11-13 20:46 |
Φωτισμος Σε Φυτεμενο(Επιλογη Λαμπτηρων Τ5) | johnreta | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 19-09-13 00:03 |
Επιλογη λαμπας! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-07-13 20:24 |
επιλογη λαμπας | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-11 18:11 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |