![]() |
#1 |
Αρχαριος με ερωτησεις
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Έχω δύο ερωτήσεις: 1)Αν βάλω ενυδειακή άμμο,μπορώ να φυτεύσω φυτά ή θα είναι πολύ ψιλή? ![]() 2)Έχω στην κατοχή μου 2 ενυδρεία (54λ με 7-10 platies)+(180λ με 15-17 platies)*. Μπορώ σε κάποιο από αυτά να βαλω γαρίδες amano ή red cheries? Aν ναι πόσες και απο ποιο ειδος? ![]() *Δεν γνωρίζω ακόμα τον ακριβή αριθμό των ψαριών επειδή είναι ακόμα μικρά και δεν ξέρω πόσα είναι τα θυληκά και πόσα τα αρσενικά που θα διαχωριστούν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. |
|
Εμφανίσεις: 3711
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Φυτευονται φυτα σε αμμο.
2. Amano βαζεις ευκολα. Red cherry ενδεχεται και να γινουν γευμα. 3-4 φτανουν στο μικρο. Οσες θελες στο μεγαλο (ΟΚ μη βαλεις 100).
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυτευονται αλλα απ'οσο ξερουμε υστερουν σε οξυγονοση η ριζες και τα αναεροβια.Παντως φυτευονται
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να φυτεψεις φυτα σε αμμο, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο να υπαρχει ψιλοκοκκο χαλικακι. Η αμμος υπαρχει περιπτωση να πετρωσει και να μην αφησει τις ριζες των φυτων να αναπτυχθουν σωστα. Μπορει και να μη συμβει, ομως.
Με σωστη κυκλοφορια νερου, ωστε να μην υπαρχουν νεκρα σημεια και μερικα malaysian trumpet snails να ανακατευουν το βυθο, νομιζω μπορεις να δοκιμασεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες "θα διαχοριστουν" ενοεις αρσενικα-θυληκα;Εγω πιστευω οτι ετσι θα εχουν προβληβα.Βεβαια περιμενε και τους ποιο εμπειρους να σου απαντησουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Gadalf!
Το Hobbit θέλει να σε τρομάξει ![]() Gadalf-Hobbit.......σε λίγο θα μας την πέσει ο Σάουρον ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σας κανω?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω ότι μαζεύτηκε όλος ο ¶ρχοντας των Δακτυλιδιών στο φόρουμ
![]() ![]() ![]() Πάντως, ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας. Οι απαντήσεις θα ληφθούν υπόψη κατά την κατασκευή του 2ου ενυδρείου μας (180-190 lt). ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις αρχαριος malawi | puntakias22 | Malawi | 17 | 22-06-14 12:33 |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |
ΠΙΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-08-10 21:23 |
αρχαριος ,ερωτησεις για μονομαχους | Leo | Bettas | 1 | 12-08-09 16:17 |
Αρχαριος-Ερωτησεις για φυτα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-04-07 11:25 |