|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά έχω δύο ραμιρέζι και όταν έρχεται η ώρα του σκουλικιού γίνεται της μουρλής (για να μην πω τίποτα χειρότερο...) Τα ραμιρεζάκια τσακώνονται πολύ για το φαΐ. Πάνε απέναντι το ένα με το άλλο σε θέση μάχης και δαγκώνονται στο στόμα. Σε γενικές γραμμές τσακώνονται την ώρα του φαγητού. Την υπόλοιπη ώρα συνυπάρχουν δεν μπορώ να πώ βέβαι και τελείως αρμονικά. Ρίχνουν και κανένα κυνηγητό αλλά όχι τίποτα φοβερό. Τα ραμιρεζάκια μου τα έδωσε ο Σταύρος για ζευγάρι. έμένα μου φαινόντουσαν και τα δύο θηλυκά αλλά βέβαια ήταν αρκετά μικρά. Τώρα που μεγάλωσαν λίγο στο ένα έχει ξεχωρήσει το τρίτο πτερύγιο το οποίο είναι αισθητά πιο μακρύ από τα υπόλοιπα αλλά και τα δύο έχουν ψιλοροζ κοιλίτσες. Τέσπα θα postaro photo μόλις επιστρέψει ο αδερφός μου και μου φέρει την ψηφιακή (ο οποίος είναι σε κρουαζιέρα με ιστιοπλοικό και εμεις εδώ διαβάζουμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι οι photo που λέγαμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα θυληκά μου φαίνονται πάντως...
|
|
|||
|
|||
![]()
E και μένα. Επίσης πέφτει σχετικός τσακωμός...
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δύο θηλυκά είναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν προσθέσω ένα αρσενικό θα είναι καλύτερα τα πράγματα ή χειρότερα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν σιγουρες απαντησεις.
Τα ραμς πανε καλα ως ζευγραρια, αλλα και σε χαρεμια δεν λενε οχι. Τωρα αν η προσθήκη ενος αρσενικού αλλαξει τις ισσοροπιες ή τις κανει χειροτερες ειναι και λιγο τυχη. (εκει που μαλλιοτραβιουνται για το σκουλικι θα πλακωνονται και για τον αρσενικό - Η αρσενικος τις κυνηγαει λιγο και τις δυο οποτε κανουν κομμα εναντιον του ) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά την άποψή μου, πρέπει να προσθέσεις έναν αρσενικό στο ενυδρείο και να τον αφήσεις να διαλέξει εκείνος την καλύτερη θηλυκιά. Εφόσον επιλέξει, θα πρέπει να αφαιρεθεί η περισσευούμενη θηλυκιά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|