|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω γραφτεί και σε κάποια αγγλόφωνα και γαλλόφωνα forum, όπως πιστεύω πολλοί από εμάς, πιστεύω θα ήταν μία καλή διαφήμιση για το σύλλογο αν είχαμε κάποιο διαφημιστικό μπανεράκι στην υπογραφή μας, ύστερα βέβαια από την έγκριση και την αποδοχή του συλλόγου.
Παραθέτω ένα παράδειγμα από ένα γαλλόφωνο forum http://www.forumaqua.com/xoops/html/modules/liens/ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και να χρησιμοποιουμε ομως το Banner δεν εχει νοημα να το χρησιμοποιουμε σε ξενα φορουμ αφου το δικο μας ειναι στα ελληνικα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
indeed!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τόλη, μία μικρή διόρθωση μόνο στο Αquarist;s. Bάλε απόστροφο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά πρέπει μάλλον να ταιριάζει με το κείμενο κάτω από το ψαράκι, κάποιο από τα δύο πρέπει να διορθωθεί και μάλλον είναι αυτό του κειμένου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουπς....τωρα το ειδα...οντως χρειαζεται αποστροφος....ακυρο το προηγουμενο post...
|
|