|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας έχω μια απορία και ένα πρόβλημα,η απορία είναι για το discus buffer και acid buffer για να χαμιλοσο το πεχα μιας και δεν έχω α/ο.το πεχα τωρα είναι στο 7 και ήθελα να το πάω στο 6-6,5 το ενιδρειο είναι 180 λ με νέον λεμον πλεκο 2 ραμιρεζι 2 κακατουοιδες τρέχει 2 μήνες περίπου και το πρόβλημα είναι με πιθανόν τριχοηδη αλγη (μάλλον) η σωστή λυπανση άρχισε απο Δευτέρα με seachem flurich flurich iron flurich potassium με αλλαγές κάθε Δευτέρα έχει περίπου 15 φυτα εύκολα και 2 ριζεσ σας παρακαλώ βοιθιστεμαι.....ξέχασα να σας πω ότι είμαι και πολύ νέος στο χόμπι μολις 2 μήνες........
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
buffer | ρόδος | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 6 | 03-05-10 00:19 |
buffer ph | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-05-09 00:59 |
buffer 6.86 | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-12-06 09:54 |
buffer 6,5 | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-11-05 18:20 |