|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που πλησιαζουν Χριστουγεννα και μπορει να ερθει ο Αγιος Βασιλης
![]() Ενταξει, ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι θελουμε να φιλοξενησουμε οτι ειδος υπαρχει σε αυτο τον πλανητη, αλλα καλυτερα ας μεινουμε στα σχετικα αμεσα σχεδια για στησιμο νεων ενυδρειων, ωστε να παιρνουμε ιδεες και ισως να γνωριστουμε καλυτερα. Ας αρχισω με τη δικη μου wish list, που περιλαμβανει: -Tetraodon Biocellatus (Figure Eight Puffer) και ταξιδι στο υφαλμυρο νερο ως σιγουρα το επομενο μου βημα, οταν οι συνθηκες ευνοησουν. -Altolamprologus Calvus Black απο τη λιμνη Tanganyika, ως πιο μακροπνοο σχεδιο και αν δεν με εχουν ηδη πεταξει εξω απο το σπιτι μαζι με τα ενυδρεια μεχρι τοτε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και πιστευω ότι ο σύνονοματος αγιος με έχει χε$#@,στη δική μου λιστα περιλαμβανονται φροντοζες και ισως ένα μεσογειακό...για καλό και για κακό εγω εχω πάρει ένα sleeping bag...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενα με multies να δω πως ειναι τα κοχυλοβραχα και ενα με dwarf puffer που ειναι και η μεγαλη μου λατρεια αλλα λογο απειριας δεν θα τα καταφερω.... οποτε το τρεναρω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω ενα 600λιτρο με ενα ζευγαρι οσκαρ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ελα ρε θειο, το ελαφακι δεν μπορει να γινει δυο χοντρουτσικα Pufferακια??? ![]() Ημουν καλο παιδι φετος, ετρωγα ολο το φαϊ μου (φαινεται) και επινα ολες τις μπυρες μου (επισης φαινεται)!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερον ποστ Θοδωρε.
Εγω παλι οτι ηθελα το καταφερα και το εκανα,,,ενα κοπαδι ροδοστομα ,,και ενα κοπαδι καρδιναλίους,μεσα στο ενυδρειο μου,. Γεννες απο τα Λαμπιντο ειδα ,,τωρα θελω μια γεννα απο τα Tropheus polli . Μετα βλεπουμε για Θάλασσα
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να το επιβεβαιωσω. λεει αληθεια! αν και στην τελευταια συναντηση σα να ηρθε λιγο αδυνατισμενος..
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα βιοτοπικο 700λιτρο με 8 αλτουμ και ενα βιοτοπικο με betta mahachai.
επισης θα ηθελα κιενα 2080 να βρισκεται. (σε περιπτωση που επεκταθει το θεμα και στα εκτος ενυδρειακων,θα ηθελα και μια 50αρα 3d τηλεοραση.φυσικα θα ηθελα και δουλεια,αλλα δεν το λεω για να μη βγω οφτοπικ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως πάντα ολιγαρκής
![]() Μαλακό νερό στη βρύση μου θέλω, χωρίς ΑΟ... ![]() Ποτε σκάει μύτη το ελκηθρο;;;;;;;; ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
3 κυβικα με Petrochromis yellow moshi ,red rainbow ,blue giant ,red bulu....
Ho ho hooo.....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα ήθελα το ριο 180 κατά προτίμηση, με ραμιρέζι και κάποιο κοπάδι τέτρα φουλ φυτεμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 350αρι ξύλινο για τα χρυσοψαρά μου στη ταράτσα και υπόσχομαι πως δεν θα βάλω και άλλα χρυσόψαρα μέσα (με βλέπω του χρόνου να ζητάω 1000αρι αλλά .... λέμε τώρα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα 700 lt θάλασσα θα ήταν ότι πρέπει με ακούει κανείς
![]() ![]() πρώτα όμως πρέπει να πείσει το έτερο ήμισυ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από ένα ελαφάκι σε όλους σας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε!
Πόσα λίτρα (ταψί) θέλει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω θελω μια δουλεια. Στο τελος του μηνα να πληρωνομαι κανονικα με μισθο τετοιο ωστε να ζω τα παιδια μου, οχι πλουσια αλλα ανθρωπινα.
Ααα! Τα ψαρακια και τα φυτα μου, στο γραμμα που αφησαν κατω απο το δεντρο ζητησαν ενα πακετακι τεστ κι ενα απλο CO2. Δεν ξερω ομως αν περασει ο Αγιος Βασιλης φετος και δεν ξερω τι να τους πω. Αλλα και να τους πω μηπως θα με ακουσουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με την σειρά μου θα ζητήσω να ρίξει τους λογαριασμούς η ΔΕΗ μήπως και γεμίσω το σπίτι γαρίδες! ¶ντε και καμιά αστακομακαροναδα
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελω μερικους γαριδοκυβους!αλλα πρωτα η ευχη μου και η επιθυμια μου ειναι ο ασπρομαλης γεροντας να μου φερει μια δουλεια γιατι τα 2+ χρονια ανεργιας με εχουν καταβαλει πολυ σε ολους τους τομεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι βρε Σπύρο, σου το εύχομαι ολόψυχα, και σε όλους όσους είναι χωρίς δουλειά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υγεία θέλω σ όλο το κόσμο!!!
Δουλειά στους άνεργους!!! Και ένα 2000λίτρα + για μένα γεμάτο άγρια δισκάκια...... ![]() ![]() ![]() ![]() Α και ήμουν πολύ καλό παιδί ¶γιε Βασίλη όλο το χρόνο έκανα με ρουτίνα τις αλλαγές μου χωρίς αμωνία και νιτρόδη με επιτυχημένες γέννες........!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βιοτοπικό με γεωφάγους θα ήθελα..
![]() Και μια αναβάθμιση α/ο για να κάνω γρήγορα τις αλλαγές!
|
||||
|
||||
![]()
τα εχεις γαλανοματικα φιλε μου ή εκφυλιστικε το γονιδιο?
κι απο που,αν επιτρεπεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Pseudotropheus polit εννοεί ο Πάνος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελω nemo.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγιο Βασιλαρα μου μπορει να μην ημουν το καλητερο παιδι (και)φετος,αλλα αμα μου στειλεις κατι απο τα παρακατω θα γινω.....
![]() ![]() 1)biotoecus opercularis 2)Guianacara owroewefi ![]() 3)taeniacara cardini 4)dicrossus filamentosus ή maculatus |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Σαντακλα,θελω να μου φερεις ενα ενυδρειακι 2000 λιτρων και δυο κιβωτια δισκους απο Αμαζονιο μερια κοκκινουληδες βασιλικους....
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελα σπιτι 150τμ με αλλα τοσα κηπο με μια λιμνη 30000λτ με λευκα κοι και μεσα αριστερα δεξια απο το τζακι (ενεργειακο αν μπορεις) να υπαρχει ενα αμαζονιου 500λτ στιλ παλουνταριουμ και ενα ριφ στιλ ηφαιστειο στον απεναντι τοιχο θα ηθελα ενα 2τονο με σαλαχια μοτορο και αροανες ολα τα ενυδρεια να καταληγουν σε ενα δωματιο μηχανηματων συντηρησεις 50τμ ωστε το οποιο εκτος του εξοπλισμου των ενυδρειων θα ηθελα και πληρη καλυψη τροφων,υγρων,λιπασματων και σχετικων τεστ για μια 5ετια.ααααααα και αν μπορεις μια ψηλη(1,85-1,90) οχι παραπανω μελαχρινη με πρασινα ματια κορμι τυπου μπελουτση με παρα πολλα λεφτα και ελαφρων σεξουαλικων ηθων.
αυτα αγιε βασιλη ευχαρηστω και σου υποσχωμε οτι για τα επομενα 131324345 χρονια θα ειμαι καλο παιδι........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίστα όλων των ειδών του γένους Betta | Maverick | Bettas | 4 | 13-10-15 11:33 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |
Αρχική Λίστα | mmbuna | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 15-06-05 19:47 |