|
|||
|
|||
![]()
Απ' ότι δίαβασα στο forum τα ψάρια μου κατά 99,9 % έχουν αυτή την ασθένεια θέλω να μάθω αρχάριος γαρ τα εξής :
1. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κοινό αλάτι μαγειρικό 2. Στο pet shop της περιοχής μου ο μαγαζάτορας μου έδωσε ένα φάρμακο ονόματι EKTOZON της HOBBY-DOHSE το οποίο λέει ότι κάνει για ICK αν το έχει χρησιμοποίησει κανείς ας μου απαντήσει, τα ψάρια έχουν εμφανίσει τα στίγματα αυτά εδώ και δύο ημέρες . Επίσης αύξησα την θερμοκρασία από τους 27 στους 30 βαθμούς Κελσίου .
|
||||
|
||||
![]()
Εκτοζον για ich..
Αν και δεν ειναι τελειως λαθος, υπαρχουν καλυτερες λυσεις... π.χ ESHA Exit... δοκιμασμενο και με σιγουρο αποτελεσμα. Πηγαινε σε ενα μπακαλικο και ζητα αλατι χονδρο τυροκομικο. Αυτο κανει σιγουρα γιατι δεν εχει προσθετα. θελεις περιπου 2 γραμμαρια στο λιτρο, (προσθεσε σε το σιγα σιγα μεσα σε 48 ωρες και παντα διαλυμενο σε νερο.) και θα εισαι ΟΚ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Για το κοινο αλατι δεν ειμαι σιγουρος,αλλα γιατι δεν αγοραζεις ειδικο απο ενα καταστημα ενυδρειων?
Επισης πριν την θεραπεια θα σε συμβουλευα να κανεις μια αλλαγη νερου,να ανεβασεις την θερμοκρασια 1-2 βαθμους και να δυναμωσεις την οξυγονωση του ενυδρειου σου!Τελος αν εχεις καρβουνακι στο φιλτρο σου βγαλτο καλυτερα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ουπς ακυρο για την θερμοκρασια!
Τωρα ειδα οτι την πηγες απο 27 σε 30! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|