|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα παρηγγειλα το νεο μου 125αρι.επειδη ειμαι αρχαριος θα ηθελα την συμβουλη σας.η αρχικη μου ιδεα ειναι ενα μετρια φυτεμενο ενυδρειο με δυο κυριως θεματα οσον αφορα το aquascaping.μια πετρα και ενα driftwood.μαυρο χαλικακι.αυτα σαν ιδεα πρωιμη.θα θελα την γνωμη σας για ψαρακια.εχω ηδη σε αλλο ενα gold gourami,ενα flame dwarf gourami,2 zebra danios kai 1 neon tetra.τα οποια δεν ξερω σε τι συνδιασμο και αν θα πανε στο νεο.βεβαια δεν εχω καταληξει σε τι νεα ψαρια θελω ακομα αλλα καθε ιδεα θα ταν ευπροσδεκτη,οπως και για to aquascape.και μια ακομη ερωτηση,το ριο ειναι κομπλε ως προς φιλτρο φωτα θερμ/τη κλπ.εχω 2 δωροεπιταγες 170 ευρω συνολο απο το μαγαζι στην κηφησια,τι αξιζει να αγορασω για το στησιμο γενικα?
σορρυ για την πολυλογια ![]() ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Το 125 εχω κι εγω και εχω να πω οτι το φιλτρο του ειναι μια χαρα οπως και ο φωτισμος του ο οποιος ειναι στα 0.5 watt ανα λιτρο περιπου.Εγω σ αυτα τα λεφτα που σου δινουν δωρο θα επερνα χαλικι+ υποστρωμα εχει πολυ καλο denerle για φυτεμενα kai ADA amazonia κορυφαιο ,συν την λιπανση,συν αρκετα φυτα, και θα εκανα κατι τετοιo
------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=ddgrr6MgKMg ------------------------- με τα γκουραμι μεσα που ειναι πολυ ωραια ψαρακια ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 19-02-13 στις 02:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο,αντε να δουμε....θα τα καταφερω?οποτε εισαι ευχαριστημενος με το 125!ωραια,σε ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω και εγω. με ποιον κυκλοφορητη ερχεται στο φιλτρο? δες λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eccoflow 600 circulation pump
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι. το φιλτρο του με νορμαλ ιχθυοφορτιση κανει πολη καλη δουλεια και εχει και μπολικο χωρο για υλικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω μπερδευτει...νορμαλ ιχθυοφορτιση για ποσα και τι ψαρακια μιλαμε?ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι να ναι.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοει να μην εχεις μεσα 5 χρυσοψαρα πχ που ειναι και μεγαλα
![]() εγω οταν ειχα αυτο το φιλτρο ειχα μεσα 20 καρδιναλιους και 2 γκουραμι και ολα ηταν μια χαρα, απλα καποια στιγμη το εβγαλα για να κερδισω σε χωρο και εμφανιση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,λεω 10 νεον τετρα,2 ζεβρα ντανιο,2 γκουραμι,1 γλυφτη ισως,αν μπορω και καμια γαριδα.γενικα απο ψαρια μου αρεσουν το παρανταις γκουραμι,ο μικρογεωφαγους ραμιρεζι,κραουν τειλ,μπλου ντανιο,μπλου γκαπυ.τωρα στους συνδιασμους θελω βοηθεια βεβαια οπως και στον αριθμο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |