|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
εχετε παρατηρησει τιποτα στο νερο σημερα το απογευμα στην Αθηνα? Βγαινει θολο και νομιζω με σωματιδια. Μετα απο 1 λεπτο καθαριζει στο ποτηρι. Μετα μενουν φουσκαλιτσες μολυ μικρες. Εχει την μορφη της αποχλωριωσης μετα....μηπως ειναι λογο την βροχης? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απο την πιεση που εχει η σοληνα! ειναι φυσιολογικο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη αν και δε μένουμε και δίπλα εμένα είναι κρύσταλλο.
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα. συνεχιζει να ειναι θαμπο. λογικα λογω πιεσης. σιγουρα μεσα εχει καφε σωματιδια.
ανοιξα το ποστ διοτι το νερο μου το ξερω. σημερα ειναι λες και εχω παει σε αλλο μερος της Ελλαδας. τι να πω....σωληνες εχουμε καινουργιους. πηγαμε και πηραμε ενα six pack νερα εμφιαλωμενα προσωρινα (και six pack φιξ...) θα το παρακολουθησω και θα δω και αυριο...
|
||||
|
||||
![]()
Κυψελη και το νερο ειναι ο.κ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να εκαναν τιποτα εργασιες στο δικτυο στη γειτονια σου
|
|||
|
|||
![]()
θελω και εγω ενα six pack κοιλιακων ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ένας και καλός λέμε! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτος θελει ενα six pack (μπυρες ομως)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras και νερο βρυσης | kiriles | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 22-09-11 00:00 |
Αλλαγη απο νερο βρυσης σε α/ο ,πως?? | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-05-10 14:09 |
Απορια για νερο βρυσης | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-03-10 01:41 |
Νερο βρυσης? | gkampanis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 31-07-09 16:04 |
Αισχος! Νερο βρυσης.... | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 15-09-07 20:44 |