|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω καταλάβει ποιες φιάλες είναι κατάλληλες για να δεχτούν CO2. Ξέρω για αυτές που πωλουντε στα petshop για πυροσβεστήρες CO2 φαντάζομαι θα κάνει και αυτή που έχουν στις μπυραρίες για τις draft μπύρες (co2 έχει και αυτή). Μήπως μπορούν να γεμίσουν με CO2 και κάποιες άλλες? πχ. Αυτές που έχουν για καταδύσεις, η από argon, η αυτές που έχουν για οξυγόνο σε νοσοκομεία ή από υγραέριο. Τι ιδιαίτερο έχει μια φιάλη CO2? Κάποιες από αυτές μπορώ να τις βρω δωρεάν για αυτό ρωτάω γιατί αν μπορώ να γλιτώσω το κόστος αγοράς της φιάλης παίρνω κάτι τέτοιο από το ebay και είμαι οκ. http://www.ebay.co.uk/itm/Bubble-ice...item3a7a57a3d6
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιάλη co2 1,2 kg | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-08 08:26 |
diy co2 φιάλη 18,9 λίτρα | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-02-07 21:28 |
D.I.Y CO2 σε φιάλη ΝUTRAFIN | giannisg | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 22-05-06 17:25 |
Κατασκευή για παροχή CO2 με φιάλη | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-06 14:38 |
CO2 φιάλη | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-05-05 22:05 |