|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:- Όγκος:30L Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:εχω 3 φυτα και θελω να μου πειτε τι φυτα ειναι Ψάρια / ¶λλα είδη:μωρα γκαπυ και σαλιγκαρια Διακοσμητικά υλικά:ενα κοματι ξυλο και πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:πρασινο χαρτονι Φωτισμός:- Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες την ημερα Φιλτράρισμα:HAILEA H-BT 200 Θερμοστάτης:bluclima Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): για τα τεστ περιμενο να μου ερθουν τα εχω παραγγιλει Αλλαγές νερού:30% μια φορα την ευδομαδα Θερμοκρασία:24 βαθμους ¶λλες πληροφορίες:αυτο ειναι το πρωτο μου ενυδρειο και θελω να μου πειτε γνωμες αν ειναι να αλαξω κατι Φωτογραφία: __________________
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση ενυδρειο 250 λιτρα | nikharalabo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 23-07-11 09:12 |
Παρουσιαση fish only ενυδρειο 650λιτρα | ραφαηλ10 | Fish Only | 18 | 06-03-11 17:34 |
παρουσιαση.....2μετρο ενυδρειο με σκαλαρια | karderinas33 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 59 | 26-01-11 16:34 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |