|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημεραα!! χερετω την ομορφη παρεαα!
Ειμαι ηδη κατοχος 2 νεροχελωνων και τις εχω σε ενα ενυδριακι 50-60 λιτρα! για αρχηη! τις εχω 2-3 μηνες! το ενυδριακι που εχω μια χαρα τους ειναι για αρχη! ΑΠΛΑ σαν καλος χομπιστας και επειδη τρελενομαι με τα ενυδρεια αποφασισα τωρα τελη καλοκαιριου να κατασκευσω το δικο μου ενυδρειο για χελωνες! δεν με τρεχει κανεις εφοσον τα μωρα ειναι ακομα μωρα και εχουν χωροο! ![]() ![]() Οι διαστασεις που θελω ειναι.!! 1.00μ (μηκος) 45cm (πλατος) 30-35 (υψος) ποσο λετε να μου παρει ο τζαμας μονο για τα τζαμια?? σιλικονι θα βρω μονος μου! ειδικη για ενυδρεια! 100% τι λετε θα τα καταφερω μονος μου ή θα χριαζομε σφουγγαριστρα και κουβα???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη Φορα emmersed!! | Geovai | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 09-11-10 11:44 |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
300 ΛΙΤΡΑ DIY (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) | kostantakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 74 | 30-11-07 23:31 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |