|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα ,
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μάλλον θα σας φανεί εντελός χαζή, αλλά όσο κ να δίαβασα παλία posts δεν κατάφερα να βρω την απάντηση. Υπάρχουν ειδικά δίχτυα για να βάζουμε μέσα τα υλικά του φίλτρου?'Εχω πάρει <<μακαρόνι>> & substrat της eheim & δεν θέλω να τα βάλω χύμα , επίσης φοβάμαι να τα βάλω μέσα σε καλσον ή κάτι άλλο αν δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι ασφαλές για τα ψαράκια.Αυτό που σκέφτηκα είναι το πλαστικό δίχτυ που έχει μέσα φρούτα,θα είνα ασφαλές?Αν όχι σας παρακαλώ πείτε μου τι είναι κατάληλο για να βάλω μέσα αυτά τα υλικά. Σας ευχαριστώ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναί στην αγορά κυκλοφορούνε από διάφορες μάρκες διχτάκια για υλικά φίλτρου (π.χ. FLUVAL,Sera).
Μπορείς να τα βρείς σχεδόν σε οποιοδήποτε lfs. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα καλσον μια χαρα ειναι!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω & τους 2
![]() Μια ερωτηση ακομα , αν βαλω καλσον θα ηταν καλλιτερα να επερνα το διχτυοτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά είναι καλύτερα, αρκεί να μην περνούν από τα κενά τα υλικά που βάζεις μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα λεπτα υλικα οπως ο ανθρακας προτιμισε τα κλασικα καλτσονακια
γιατι με τα διχτιοτα θα βγενουν βολτα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικτυωτα αστα για αλλη δουλεια.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνω να πάρουμε και την άποψη κάποιας κυρίας για το θέμα
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θα μας έγδερναν οι κυρίες αν μάθεναν πως χρησιμοποιούμε τα καλσόν τους , πόσο μάλλον τα διχτυοτά :P:P
Άρα διχτυοτό για <<μακαρόνι>> κ substrat κ αν πότε θελήσω να βάλω άνθρακα σε κανονικό καλσον, ωραία πάει κ αυτό :P Να 'σται καλά κ ευχαριστώ πολύ ![]()
|
|