|
|||
|
|||
![]()
τα μικρα γαμπυ μολισ γενηθηκαν τα εχω μεσ την γενιστρα ποτε να βγαλω την μαμα?τωρα?και τα μικρα ποτε?δεν πρεπει να εχουν σωθει ολα γτ εφυγαν μεσα απο τισ τρυπουλεσ που εχει η γενιστρα.πειτε μου λιγο γρηγορα.ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τώρα κακώς έβαλες τη μάνα από την αρχή σε γεννήστρα κατά τη γνώμη μου. Τώρα τελείωσε βέβαια, οπότε δεν έχει νόημα να τη κρατάς εκεί μπορείς να τη βγάλεις. Τα μικρά θα σου έλεγα να τα αφήσεις και αυτά μέσα στο ενυδρείο. Σίγουρα θα χάσεις αρκετά (αν έχεις κρυψώνες θα χάσεις λιγότερα) αλλά δε θα κινδυνεύουν να πάθουν καμία ζημιά από τα νιτρικά μέσα στη γεννήστρα. Αν τα απελευθερώσεις τελικά να το κάνεις ώρα που θα είναι σβηστά τα φώτα ώστε να μη τα πάρουν αμέσως στο κυνήγι τα μεγάλα. ¶ντε με το καλό η επόμενες γέννες που θα έχεις τόσες ώστε θα βαρεθείς να βάζεις γεννήστρες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις τη δυνατοτητα στεισε ενα 40-50 λιτρα για μεγαλωμα των μικρων, ετσι δεν θα εχεις καμμια απωλεια, αλλιως βαλε μεσα στο ενυδρειο σου μπολικο κερατοφυλλο για να κρυβονται εκει μεσα τα μικρα για να μπορεσουν να επιβιωσουν καποια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα παρεις κερατοφυλο και νουφαρα [πιστια] φυτα επιφανειας γενικα ωστε αμα εχεις παλι γεννες που θα εχεις συγουρα ,τα μικρα θα κρυφτουνε στα φυτα που σε ειπα και θα μεγαλοσουνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο guppie ξέρω πως εκεί που είχα 6 στο 50αρι μου τώρα δε ξέρω τι να τα κάνω
![]() Γενικά ότι φυτό και να έχεις τα μικρά θα βρούν τρόπο να κρυφτούν. Πέρα από αυτά που σου είπαν παραπάνω και η moss είναι πολύ καλή για κρυψώνες, αλλά έχω δει μικρά να είναι ανάμεσα στις ρίζες της anubias και ανάμεσα στις valisneries. Αν και μετά από μερικές γέννες θα δεις τα μεγάλα να μην ασχολούνται και πολύ μαζί τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μικρα μου | akoulis | Tanganyika | 8 | 09-06-11 13:27 |
μικρα γκαμπι | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 30-08-09 14:17 |
Μικρα αυγουλακια | dianik06 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-07-07 22:05 |
μικρα στο στομα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 10-04-07 18:00 |
μικρα ξιφοφορακια με ick!!! | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 04-11-05 13:23 |