|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια εχω βαλει cuba μεσα στο ενυδρειο μου και νομιζω οτι την τρωνε!εχω την εντυπωση η ετσι ειναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου εχω την εντυπωση οτι αυτα τα σαλιγκαρια δεν τρωνε φυτα
|
||||
|
||||
![]()
ολο επανω στην τουφα καθονται..οχι τιποτα τωρα τα εβαλα και λεω μηπως μου τα φανε
|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ξερω για τα συγκεκριμενα σαλιγκαρια,αλλα δεν μου φαινεται περιεργο να δειχνουν την "συμπαθεια" τους σε φυτα...
|
||||
|
||||
![]()
Mηπως υπαρχουν μικρα σαλιγκαρακια μεσα στην cuba και τα κυνηγαει?
Ειναι κωνικο σαλιγκαρι τετοιο? ![]() ή τετοιο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο εχω αρκετα απο αυτα και δεν πειραζει κανενα φυτο μην στεναχωριεσαι...
απλως θα τρωει μικρα σαλιγκαρακια που βρισκονται εκει... τα χω σε γαριδαδικα και κυριως τρωνε αυτα τα δευτερα που εδειξε ο Δελτα66 και οποιες γαριδες πεθενουν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο αυτα (Tuberculata) μου μενουν καποια, απο τα Physa και Gyraulus δεν βλεπω κανενα πια.
|
||||
|
||||
![]()
Απο τι καταλαβα δλδ την cuba δεν την προτιμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλος αυτα τα helena τρωνε μονο τους λαθρεπιβατες εχω 6 απο αυτα για να μου κρατανε σε μια ισορροπια τους λαθρεπιβατες μεσα στο ενυδρειο μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anentome Helena | babis100nx | Σαλιγκάρια | 18 | 11-06-11 16:47 |
Kribensis με Αnentome helena | mikeepidio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 15-02-11 19:08 |
Anentome Helena | giannisaek | Σαλιγκάρια | 11 | 17-04-10 14:59 |
Anentome helena | kakouras | Σαλιγκάρια | 8 | 09-03-09 17:30 |