Βοηθεια για στρωσιμο
maria.p
Junior Member
Περιοχή: Περιστερι

28-01-12, 00:46
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,
Εχω ξεκινησει μετα απο πολυ διαβασμα να στρωνω το ενυδρειο μου ενα 450 juwel με βακτηρια εμποριου (filter biostart της sera οπου που εριξα μεσα στο σφουγγαρι του φιλτρου) ριχνω και φαι για χρυσοψαρα που μου εδωσε μια φιλη για να ταισω τα βακτηρια. Την τροφη τη ριχνω μεσα στην αποχη και την κραταω εκει για 2 μερες οπου και την αλλαζω. Δουλευει φιλτρο fluval 405 με βιολογια και θερμοστατης jagger 200w στους 26 βαθμους.Τωρα το εβαλα στους 28.Εχω κλειστα τα φωτα του ενυδρειου στο οποιο δεν υπαρχει τιποτα ακομα εκτος απο κατι ψευτικα φυτα για να μην το βλεπω τελειως αδειο. Κανω μετρησεις μερα παρα μερα με υγρα test της sera για ΝΟ2 ΝΟ3 ΝΗ3+ΝΗ4 οι οποιες ειναι ολες μηδενικες.Το ενυδρειο τρεχει 9 μερες τωρα ηδη.Εκτος απο υπολειματα τροφων που δε γλιτωσα ουτε με την αποχη στο πατο και σκεφτομαι να κανω λιγη σκουπα να τα μαζεψω, σημερα ανακαλυψα οτι εχω γεμισει απο μικρα αλλα αρκετα σαλιγκαρακια. Τι ειναι αυτα και απο που προηλθαν?? Τι να τα κανω?? Ειναι καλο η κακο σημαδι?? Να τα βγαλω η οχι??
|