|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το καινούριο μου eheim 2217 στο 200λιτρο μου.
Βλέποντάς το, παρατήρησα ότι το σημείο που κλείνει ο κάδος με την κεφαλή, δεν φαίνεται ''ερμητικά'' κλειστό. Και όταν βγάλω το φις του από την πρίζα, σαν να πιέζεται από τη πίεση του νερού που έχει μέσα, και το κενό μεγαλώνει σε σημείο να ανασηκώνεται λίγο η κεφαλή. Όταν ξαναβάζω το φις και λειτουργεί το φίλτρο ξανακάθεται η κεφαλή. Να σημειώσω ότι δεν βγαίνει ούτε σταγόνα νερό έξω. Σε ένα μικρότερο ενυδρείο που έχω, έχω το eheim 2213 και βλέπω ότι τα κλίπς κρατάνε σταθερά τον κάδο. Στο 2217 τα βλέπω να ναι πιο χαλαρά. Θα μου πείτε η κεφαλή είναι πολύ μεγαλύτερη και ο κάδος παίρνει περισσότερα λίτρα αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να είχε περισσότερα κλιπς? Πιστεύω από τα λεγόμενά μου να καταλάβατε τι εννοώ. Αν κάποιος έχει το ίδιο φίλτρο ας μου πει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
![]()
αν το φιλτρο δεν χανει νερα η δεν κανει θορυβο ειναι ενταξει
|
|
|||
|
|||
![]() Δεν χάνει νερά και δεν κάνει θόρυβο τώρα, αύριο δεν ξέρουμε, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό? Όλα τα 2217 δηλαδή δεν κλείνουν καλά και με κάποια διακοπή ρεύματος η πίεση του νερού ανεβάζει την κεφαλή? ------------------------- Δεν έχει κανείς 2217? Τόσο σπάνιο φίλτρο είναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolakis : 08-12-11 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου το δικο μου 2217 ειναι κανονικα κλειστο δεν εχω παρατηρησει να εχει κενο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου.
Μήπως πρέπει να το γυρίσω πίσω? Αλλά δεν μπορώ και να καταλάβω ποιό είναι το κατασκευαστικό λάθος. Στα κλίπς? Στο Ο ring? Αν γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτοχος ας μας πει καμιά ιδέα πριν επικοινωνήσω με τον έμπορο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το εχεις παραφωρτωσει απο υλικα και δεν κουμπωνει
Στο λεω γιατι ειχα κι εγω λιγο siporax παραπανω και δεν κουμπωνε Προσεξε και την πρασινη σχαριτσα να ειναι με τα ποδαρακια προς τα πανω Τι υλικα εχεις μεσα;;; Παντως πρεπει να κουμπωνει καλα και ας μην σου τρεχει νερο |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δεν έχω πολλά υλικά.
Siporax και σφουγγάρια έχω.Δεν έχει πρόβλημα από φόρτωμα υλικών. Κλείνει άνετα, απλά το νερό σαν να πιέζει την κεφαλή. Την σχάρα την έχω σωστά. Μου δίνει την αίσθηση ότι θέλει περισσότερα κλιπς. Είχα πει και πιο πάνω, όταν σταματάω την λειτουργία του, χωρίζει ελάχιστα αλλά ορατά, η κεφαλή από το κάδο. Αφού βλέπω λίγο τα κλιπς να κουνιούνται, σαν να πιέζει το νερό που είναι σταματημένο μέσα, την καφαλή για να ανοίξει. Έτσι το πρόσεξα κιόλας. Με λίγα λόγια ταλαντεύεται λίγο η κεφαλή, και τεντώνουν τα κλιπάκια. Μόλις το φίλτρο ξεκινήσει πάλι μειώνεται το κενό. Νομίζω και άδειο να τ'αφήσω το ίδιο πράγμα θα κάνει. Δεν βλέπω όμως κάποιο κατασκευαστικό λάθος. Χρόνια έχω το 2213. Θα μπορούσα να καταλάβω κάτι. Απλά τα 5 ίδια κλιπς νομίζω είναι λίγα για να κρατήσουν πολύ σταθερά τον κάδο. Έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-08-10 10:28 |
eheim 2217 | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-08-10 10:01 |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |