|
|
||||
|
||||
![]()
το επλυνα καμια δεκαρια φορες με ζεστο εως καυτο νερο και τωρα μου εχει θολωσει το ενυδρειακι τι να κανω?
επειδη θελω να πλυνω ακομα πιο πολυ για το 430αρι πως να το καθαρισω εντελως καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έβαλα πρόσφατα και στο δικό μου χαλαζιακή, εγώ την ξέπλυνα 3 φορές και πάλι το νερό γκρίζιζε. Εγώ σου προτείνω υπομονή, καθώς θα κρατήσει περίπου 2-3 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μια αλλαγη 50%
λιγο ξεθολοσε ελπιζω να μην επηρρεασω το στρωσιμο γτ χθες το απογευμα ξεκινησα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον τώρα το στρώνεις, άσε το όπως είναι μέχρι να ξεθολώσει και μετά προχώρα στα άλλα
|
|
||||
|
||||
![]()
θελει υπομονη και πλυσιμο αρκετες φορες.οταν αλλαξα και εβαλα χαλαζιακη αμμο(ειναι χειροτερα αποτι το χαλικι)την ξεπλυνα 30-40 φορες πριν τη βαλω μεσα.και παλι εβγαλε σκονη.δε μπορεις να το καθαρισεις εντελως ποτε.εκτος αν κανεις παααααρα πολλα πλυσιματα.σε δοχειο με νερο,καλο ανακατεμα,αδειασμα,ξαναγεμισμα,ξανα ανακατεμα, κοκ.
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το αφησεις να καθαρισει μονο του,με το φιλτρο(αλλαγη στην ενυδρειακη βατα μολις καθαρισει και πλυσιμο στα μηχανικα υλικα)η ακομα καλυτερα αν εχεις,ενα δευτερο φιλτρακι εσωτερικο μονο με ενυδρειακη βατα μεσα,θα μαζεψει πολυ απτη σκονη.οτι και να κανεις θα περιμενεις.θελει λιγο χρονο να καθαρισει. |
|
||||
|
||||
![]()
τι λετε για τη χρηση σφουγγαριου ανθρακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειναι πολυ πολυ λεπτοτρυπο δε θα προσφερει κατι.νομιζω η ενυδρειακη βατα ειναι το καλυτερο γιαυτη τη δουλεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κοινός ενυδρειακός υαλοβάμβακας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποστρωμα με χαλικακι απο παραλια | nikharalabo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 16-11-11 10:00 |
χαλαζιακο χαλικι | HLIASKR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 11-01-11 20:23 |
Αλατα;Βρωμια;Πως φευγει; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-06-10 16:12 |
Που θα βρω χαλαζιακο 0,3-0,5;; Θεσσαλονικη | albireo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-02-08 01:49 |