|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ροτησω για το σκιμερακι μου,οταν κανω αλλαγη νερου(5-10%)καθε βδομαδα μετα την αλλαγη το σκιμερ μου κανει πολλες φυσαλιδες δηλαδη η αντλια επιστριφης μου βγαζει μεσα στο ενυδρειο παρα πολλες μικρες φυσαλιδες !ειναι κακο αυτο?λογικο?καλο?.....
|
||||
|
||||
![]()
διαβασα αυτο(Μετά από το πρώτο διαμέρισμα του skimmer (αλλά και πριν από το τελευταίο της αντλίας) θα
πρέπει να μπουν μπάφλες. Αυτές είναι επιπλέον χωρίσματα που χρησιμεύουν στο να απελευθερώνονται από την στήλη του νερού οι μικροφυσαλίδες του skimmer.)γιατι νομηζω οτι κατι τετοιο παθενω με το σκιμερ μου......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα!!
τωρα αυτο που εχω εγω ειναι προβλημα?ειναι το ηδειο?
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σου ειπε ο Κωστας αφορα μονο αν εχεις sump . εχεις ??
Πες μας πιο σκιμερ ειναι για να καταλαβουμε λιγακι.
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω σαμπ!ειναι εσωτερικο (πλατι)το φηλτρο κ εκει εχω το σκιμερ(ακι)!!ειναι μικρο το ειχε το ενυδρειο μεσα κινεζος
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σταθμη σκιμερ | kokos125 | Φίλτρανση | 6 | 26-10-10 16:01 |
Επιλογη σκιμερ | kokos125 | Φίλτρανση | 5 | 12-09-10 09:54 |
προβλημα με σκιμερ η οχι? | Itachi | Φίλτρανση | 7 | 24-08-10 18:36 |
ερωτηση για σκιμερ ?? | harris samos | Φίλτρανση | 10 | 25-06-09 21:59 |
επιλογη σκιμερ | kazanasb | Φίλτρανση | 4 | 20-03-06 18:13 |