|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.εδω και μια εβδομαδα σε ενα χρυσοψαρο μου τσεκαρα μια πληγη,δεν ξερω πως εγινε ετσι ξαφνικα και απεκτησε αυτη την πληγη που οσο παει μου φαινεται πως μεγαλωνει και χειροτερευει.θα βαλω και φωτο αν και δεν διακρινεται καλα.τωρα μηπωςξερει καποιος τι μπορω(πρεπει)να κανω?υπαρχει περιπτωση να επουλωθει μονο του?χρειαζεται καποια βοηθεια η φαρμακα?εαν μπορει να μου πει καποιος θα το εκτιμουσα.ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν εξογκωμα φενεται.. ειχα παρει ενα χρυσοψαρο απο πετ σοπ ετσι.. σαν μεγαλο σπυρι... το εχω 6 μηνες ειναι μια χαρα.. δωσε λιγες πληροφοριες για το ενυδρειο σου ..
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδριο ειναι 120 lt,εχω τρια ψαρακια μεσα,το τραυματισμενο το εχω περιπου 4 χρονια.δεν μου φαινεται για εξογκωμα,ειναι βεβαια στρογγυλο σαν σπυρι αλλα το ψαρακι εχει ανοιξει(σχιστει).και ειναι αρκετα νευρικο πλεον.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις ειδες τιποτα? μηπως εχεις αμμωνια?
|
|||
|
|||
![]()
εχω κανει τα τεστ που ειναι σαν στικακια και ειμαι σε ολα τα στοιχεια καλα.(ασχετο αλλα μηπως διαβαζεις το petame.gr)?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το εχω πει και σε αλλο ποστ
ειχα ιδιο calico εβαλα μπεταντιν σε συνδυασμο με οινοπνευμα με μια πατονετα στο σημειο και εφυγε σε 7-8 μερες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητε φιλε για να καταλαβω,πιανω το ψαρι το βγαζω εκτος και του ακουμπαω μια μπατονετα που της εχω βαλει μπεταντιν με λιγο οινοπνευμα και μετα παλι μεσα.σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον προκειτε για δευτερογενης μόλυνση-βακτηριαδική-που απαιτεί αντιβίωση και μάλιστα το συντομότερο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(ασχετα αν χρειαζεται ή οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση)
|
||||
|
||||
![]() ![]() και ναι θα το βγαλεις εξω απο το νερο για να γινει δουλεια κι αν το βλεπεις πολυ ατιθασο τοτε φροντισε να κρατησεις τα βραγχια μεσα στο νερο(δλδ το κεφαλι του ψαριου) και φροντησε να μινει η πληγη εκτος νερου για οσο σου προειπα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΣΚΑΡ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ | KWSTAS718 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 13-02-07 22:01 |
τραυματιας | inser | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-09-04 02:17 |