![]() |
#1 |
ψαρόσουπα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλό χειμώνα παιδιά
![]() ![]() Ανακάλυψα τελικά ότι στην ταΐστρα είχε κολλήσει το πορτάκι σχεδόν τέρμα ανοιγμένο και είχε πέσει όλη η τροφή και είχε σαπίσει προκαλώντας τεράστια αποθέματα νιτρικών και αμονίας. Συνιστώ στους χομπήστες ένα καλό έλεγχο πριν την εξοχή για την καλή λειτουργία τον εξαρτημάτων και όχι γρήγορες κινήσεις |
|
Εμφανίσεις: 2299
|
|
|||
|
|||
![]()
Επρεπε να ειχες κανει και συ ενα ελενχο πριν φυγεις.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα πεθανε πλεκο και εζησαν τα ντανιο?
παραξενο μου φαινεται!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα καλο παραδειγμα προς αποφυγην.
Εχει χιλιογραφτει οτι πριν παμε διακοπες προσομοιωνουμε τα παντα (ταιστρες εξατμιση θερμοκρασιες κλπ) χωρις την επεμβαση μας, για μια εβδομαδα τουλαχιστον πριν φυγουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβω, τα παιξε η ταΐστρα και έριξε πολύ φαΐ;
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα. Το πορτάκι της ταΐστρας που ρυθμίζει την τροφή δεν είχε κουμπώσει καλά στα δοντάκια και με την περιστροφή και το βάρος της τροφής τραβήχτηκε προς τα πίσω και έπεσε όλο. Όσο για το pleco, μου έκανε και εμένα εντύπωση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρόσουπα για ηλικιωμένους?? | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-04-10 19:28 |