![]() |
#1 |
Τι ειναι αυτο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() Χαζευοντας σημερα το ενυδρειο ειδα τα παρακατω λευκα στιγματα...ξερει κανεις τι ειναι??
Ειναι κατι βλαβερο?? Οι μετρησεις του ενυδρειου ειναι ολες σε φυσιολογικα επιπεδα και οι κατοικοι του μια χαρα!! ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5407
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε afpa0c , χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να είναι ένα είδος άλγης.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι καινουριο το ξυλο τοτε ειναι μυκητας σε κανα μηνα θα εχει φυγει και ειναι ακινδυνος
|
|
||||
|
||||
![]()
μηκυτας ειναι παιδια,θα φυγει μονο του [απ οσο φαινεται στη φωτογραφια].
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξυλο είναι παλιό!! Το έχω περιπου εναμιση χρονο.
Το περιεργο ειναι οτι αυτο τα λευκα σημαδια είναι και πάνω στο τζαμι και οχι μονο πανω στο ξυλο!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 05-09-11 στις 09:45 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται το τζαμι λιγο βρωμικο. μηπως το καθαρισες με πανι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() απο μέσα το κάνω με χαρτι ρολου κουζινας!! Απλα το περιεργο ειναι οτι υπαρχει και πανω στο ξυλο που δεν το εχει ακουμπησει κάτι!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- παρε και εναν μαγνητη για τα τζαμια για να μην βαζεις χερια μεσα, κανει καλη δουλεια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 05-09-11 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο χαμηλα φτανεις με το χαρτι?
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εχεις στο ενυδρειο σου φυτα οπως ειναι η καμπομπα ή κερατοφυλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Το καμπομπα δεν το ξερω ποιο ειναι αλλα κερατοφυλλο έχω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
H cabomba ειναι ενα φυτο που μοιαζει παρα πολυ με το κερατοφυλλο.
Αυτα που βλεπω στις φωτο μου κανουν περισσοτερο για φυλλα απο αυτα τα φυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ζωο ειναι αυτο? | ARIS1983 | ¶λλα ζώα | 21 | 03-05-11 23:22 |
Τι ειναι αυτο; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 14-01-11 16:30 |
Τι ειναι αυτο???? | beat89 | Σαλιγκάρια | 5 | 13-05-09 14:53 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |