|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα κοι 15-16 ποντους και ειναι πολι πεσμενο σε σχεση μετα αλλα ψαρια της λιμνης και εχει και φουσκωμενη κοιλια.σας παρακαλω βοηθηστεμε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πες λίγα πράγματα για τη λίμνη σου, όπως λίτρα, διαστάσεις, θερμοκρασία, ποσότητα ψαριών, τί τροφή/ες ταίζεις και πόσο και οτιδήποτε άλλο νομίζεις ότι αξίζει να αναφερθεί.
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 1 κυβικο. περιπου στο ενα μετρο υψος.και εχω μεσα και αλλα κοι και γκογκολεζους.μηπος ειναι εγκυος?
------------------------- α και τα ταιζω το αναμεικτο της tera ------------------------- και μια φορα την ημερα.μιπος επειδη τωρα ειναι καλοκαιρι να ελλατωσω το φαει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis89 : 24-06-11 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν λες 15-16 εκ. ποιά είναι η ηλικία του ψαριού? Κυκλοφοριτή έχεις? Με ποιόν τρόπο χωρηγείς οξυγόνο? Ποιά η φίλτρανση σου? Ρωτάω πολλά, αλλά είναι όλα βασικά.
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω την ηλικια του.εχω μηχανημα με φιλτρα που καθαριζει το νερο και ενα μηχανημα που περνει το νερο απο μεσα και το πεταει απο κατι πετρες,σαν κατταρακτης.και το ψαρι σημερα ειναι χειροτερα και δεν καθετε κανονικα ειναι πλαγιο
------------------------- μηπως ειναι εγκυος γιατι και η κοιλια του ειναι φουσκωμενη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis89 : 25-06-11 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα όσα μου έχεις πει, μπορεί να πρόκειται για πολλά και δίαφορα πράγματα. Μια φώτο όπως σου έχω πει θα ήταν πολύ διαφωτιστική για να βγάλουμε συμπέρασμα. Έχεις δει το συγκεκριμένο ψάρι να έχει διαφορετική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα? Τί θερμοκρασία έχεις? Καλό είναι να δώσεις οξυγόνο, γιατί έλλειψη αυτού έχει ώς αποτέλεσμα τα όσα μου έχεις πει πιο πάνω. Έχες κάποια αεραντλία? Αν ναι, περιόρισε το ψάρι μαζί με την αεραντλία και άφισε του εκεί για αρκετές ώρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα.... | katamagias | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 27-11-09 11:13 |
Προβλημα... | babis-marina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-05-09 22:22 |
Προβλημα με ph | golf4470 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-02-08 01:31 |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |