|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το λοιπόν
μέσω της δουλειάς μου βρήκα πηγή για μπουκάλα διοξειδίου και αύριο μάλλον θα την παραγγείλω απο τον προμηθευτή του μαγαζιού σε άλλα βιομηχανικά αέρια για ηλεκτροκόλληση κλπ Έκανα απόπειρα μέσω αναζήτησης αλλά δεν ξέρω γιατί ,στον όρο CO2 δεν βγάζει τίποτα και δεν μπορώ να σκεφτώ διατύπωση άλλη Αυτό που με ενδιαφέρει είναι εκτός απο την μπουκάλα τι άλλο χρειάζομαι? βαλβίδες μανόμετρα κλπ ας πούμε-είναι ειδικά ή αυτά που έχει η μπουκάλα πάνω απο μόνη της (για βιομηχανική χρήση δηλαδή) είναι ΟΚ και μετά απο αυτό τι άλλο χρειάζομαι? ![]() ------------------------- θα απαντήσω στον εαυτό μου η μπουκάλα έχει την βάνα της ένα μανόμετρο για να βλέπουμε πόση πίεση έχει μέσα-ένα μανόμετρο για να βλέπουμε πόση πίεση επιτρέπουμε στην μπουκάλα να παρέχει και για ενυδρειακή χρήση χρειαζόμαστε άλλη μία βαλβίδα με μανόμετρο γιατί η υπάρχουσα αφήνει πολύ πίεση και θα πάθουμε καμιά ζημιά (εμείς ψυχολογική-τα ψάρια....την σοβαρότερη ζημιά απο όλες) μετά εξυπακούεται ότι θέλουμε σωληνάκι και διαχυτήρα ![]() (Εκανα αναζήτηση google αγοράς συστήματος CO2 για ενυδρείο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 12-05-11 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση? (περι ιχθυοφόρτισης) | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-01-09 20:38 |
Ερώτηση περι "μπουμπουνίσματος" CO2 | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 22-05-08 15:52 |
Ερώτηση περι αρτέμιας | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-05-08 02:05 |
Ερώτηση περι metal halide λαμπτήρων | johnny98130 | Φωτισμός | 14 | 22-01-07 22:31 |
Κατασκευή συστήματος ελέγχου ενυδρείου | Stathis | Λοιπός εξοπλισμός | 11 | 17-03-04 14:22 |