|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us παιδια το ξύλλο μέσα στο ενυδρείο μου έχει βγάλει κάτι άσπρα σπιρακια τι μπορει να είναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυγά από nerite snail
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναιπιθανη εξηγηση γιατι έχω αυτό το σαλλιγκαρι στο ενυδρείο και την τελευτέα ευβδομάδα άρασε πολλες ώρες πάνω του
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου, είναι τα καλύτερα σαλιγκάρια για άλγη αλλά έχουν αυτό το μειονέκτημα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός αν πέσει και έχεις αρσενικό... θα σου καθαρίζει την άλγη χωρίς να σου κάνει αυγά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να μην πω λευκό με καφέ στίγματα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μου έτυχε, αλλά πρέπει να έχεις ένα το πολύ δυο άτομα στο ενυδρείο σου ώστε να καταλάβεις ποιο είναι αυτό που σου ασβεστώνει τα ξύλα
![]() Αν έχεις περισσότερα δύσκολα να καταλάβεις ποιο είναι το αρσενικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούμε να ξεχωρίσουμε αρσενικά-θηλυκά; Εκτός από το ότι τα θηλυκά κάνουν αβγά;
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν ξεχωρίζονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα... και είναι πολύ καλά για την άλγη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεον με σπυρια | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 30-03-11 22:28 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |