|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον
είχε γεννήσει δύο εδώ και έναν μήνα περίπου και δεν είχε ξεφουσκώσει καθόλου σήμερα γέννησε περίπου 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι κάνουμε τώρα? τα θέλει κανείς? τα πετσοπ τα παίρνουν?δωρεάν εννοείται - δεν είμαι γώ ψαρέμπορας ![]() και γιατί δεν έχει ξεφουσκώσει η θυληκιά ??? θα κάνει κι άλλα???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την μικρή εμπειρία που έχω...
Δεν ξεφουσκόνει κατευθίαν και δεν τα κάνει όλα μαζι τα μωρά ... Οτι της κατέβει ... |
|
||||
|
||||
![]()
η γονιμοποιηση των αυγων που "κουβαλαει η θυληκια δεν γινετε ταυτοχρονα σε ολα οποτε σπανια θα την δεις να ξεφουσκωνει πληρως
οσο ειναι υγειης και σε θεση να γενναει θα την βλεπεις φουσκωμενη |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω εγω ! μπορεις να στηλεις αθηνα ?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να στείλω???
να φέρω μπορώ.... σοβαρά ρε φίλε??? σε ευχαριστώ πολύ! θα συμπεθεριάσουμε!!!!!!!! μόλις βρώ χρόνο θα στα ντελιβερίσω προσωπικός ......... ![]() είναι μικρά ακόμα βέβαια,θα περιμένεις λίγο και στο ενδιάμεσο με ενημερώνει κάποιος πως μεταφέρονται όμορφα και ωραία για κανα δύωρο με το αυτοκίνητο? (να πάω υπόγειο να κολλήσω μια γυαλίτσα στο τσάκατσάκα?????) |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο ωρες δεν θελει τιποτα παραπανω απο μια σακουλα μεταφορας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τύπος moss | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-11-09 16:48 |
τύπος φελιζόλ | george82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-07-09 16:49 |
Αλλαγή λαμπτήρων τύπου Fluora | underwater | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-07 22:48 |
Φίλτρο τύπου Αμβούργου | giannisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 21-05-06 12:10 |
Τι κάνει ο τύπος !!! | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-05-05 10:53 |