![]() |
#1 |
Ξεκινημα 60λιτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα , επιτελους ξεκιναω το 60λιτρο μου hailea f60 , με στοχο να μπουν 1-2 χρυσοψαρα . Λοιπον σημερα εβρασα πετρες και το χοντρο χαλικι και γεμισα το ενυδρειο με νερο ριχνωντας και την απαιραιτητη ποσοτητα αντιχλωριου . φιλτρα εχω ενα resun magi-380 και ενα hailea hl-bt400 οπου στο πρωτο εχω siporax με μπλε σφουγγαρακι και στο 2ο ανθρακα και μπλε σφουγγαρακι .και τωρα οι ερωτησεις:
1) τον ανθρακα στο 2ο φιλτρο να τον αφησω ? 2)βακτηρια που μου προτειναν να βαλω δεν αγορασα αλλα προτιμησα να κανω στρωσιμο κλασσικα ριχνωντας τροφη για να κανω αμμωνια , καλα εκανα ? 3)διαβασα οτι οταν δεν εχουμε ψαρια μεσα και δεν ριχνουμε αλλη αμωνια για διαστημα η βιολογια χανεται !? επειδη την παρασκευη θα φυγω και το ενυδρειο θα μεινει ΄΄μονο΄΄ του για 15 μερες μπορω να κανω κατι ωστε να μην χαθει η βιολογια αυτο το διαστημα αλλα και για να ξεκινησει καλα το στρωσιμο τις μερες που θα λειπω ??? δεκτες ολες οι παρατησησεις και παρεμβασεις ! ![]()
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανοικοδομηση 60λιτρου. | akoulis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-11 04:03 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 60ΛΙΤΡΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΟΥ | TAKHS | Nano Reef | 6 | 29-11-09 20:12 |
Παρουσιαση 60λιτρου ενυδρειου | stefoc | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 17-05-09 13:10 |
Ξανά νέο θαλάσσινο!! Βοήθεια για νέο στήσιμο 60λιτρου! | g4x4 | Fish Only | 26 | 18-07-08 19:35 |
Πρόταση για αντλία 60λιτρου | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-04-08 20:52 |