|
![]() |
#1 |
Παράδειγμα προς αποφυγή
![]() Αξιολόγηση:
![]() Επειδή κάποια παιδιά νέα στο χόμπυ μπορεί να θεωρήσουν κάποια πράγματα που λέγονται εδ'ω στο φόρουμ ως υπερβολικά και τραβηγμένα, θα σας πω τί έπαθα πριν 4 μέρες για να μην κάνει κάποιος το ίδιο!
Αν και έχω ενυδρείο 11 χρόνια και πάντα ακολουθούσα την ίδια διαδικασία στις αλλαγές νερού προχθές έκανα μεγάλη πατάτα! Λόγω βιασύνης το νερό της αλλαγής μπήκε πολύ γρήγορα στο ενυδρείο και δεν είχε και τη σωστή θερμοκρασία. ![]() Συμπέρασμα... Αν δεν έχετε το χρόνο να κάνετε σωστά μια αλλαγή νερού, καλύτερα να την αναβάλλετε για άλλη μέρα... |
|
Εμφανίσεις: 8078
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο γριγορα εκανες την αλαγι? με αντιχλοριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο έβαλα αλλά... αν σκεφτείς ότι γέμιζα το ενυδρείο σε 20 λεπτά και εκεινη τη φορά δε μου πήρε ούτε δέκα!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρισιμοπιο νερο απο τον ιλιακο, και το αφινο τουλαχιστουν 1, 2 ωρες.σε δοχιο που κανο αλαγι νερου με αντιχλοριο που ειποσχετε πος δεσμεβι μεταλα κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καινούριος είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου διάβασα να μην βάζουμε νερό από τον ηλιακό γιατί μπορεί να περιέχει χαλκό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παλι χρησιμοποιώ νερό από τον ηλιακό εδώ και χρόνια και μάλιστα απευθείας από το μπάνιο στο ενυδρείο αλλά φροντίζω η αλλαγή να γίνεται πολύ σιγά και το νερό να είναι στην ίδια θερμοκρασία με αυτή του ενυδρείου... κάτι που αυτή τη φορα δεν έκανα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη κι ολας αλλα....με 11 χρονια εμπειρια εκει κατελληξες?
Αλλο ειναι το προβλημα σου νομιζω. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράδειγμα υβριδισμού | Κλεόβουλος | Malawi | 5 | 27-01-11 09:35 |
Προς επίδειξη ή αποφυγή; | nikosm1 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 7 | 24-11-10 23:43 |
Παράδειγμα προς αποφυγή με CO2 DIY | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-06 18:31 |
Βιβλίο προς αποφυγή | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 11 | 05-04-05 21:26 |