|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η ερωτηση ειναι η εξής
Επειδη μου άρεσαν τα LED και ο μπλε φωτισμός για εφε , πηρα μια ταινία LED την οποία σκοπέυω να την βαλω στο καπάκι ( το καλωδιάκι στο dimeraki για να ρυθμίζω την ισχύ και τελος το 12volto τροφοδοτικό) Με τι κολάω τα led στο καπάκι ? Δεν είναι αυτκολητα κτλ .. Σκεφτηκα θερμοκολα η σιλικόνη αλλα είδα γενικότερα καποια post ότι με τον καιρό και την ζέστη θα ξεκολήσει κτλ .. Καποια συμβουλή ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω την δικια μου επειδη την πρωτη φορα την ειχα κολλησει κανονικα με την δικια της ταινια στο επομενο ενυδρειο την κολλησα με ενυδρειακη σιλικονη που ειχα κ ειναι μια χαρα απο τον ιουλιο εως κ σημερα.αν θες επιχειρησετο αλλιως περιμενε να σου πουν κ αλλες ιδεες!ΥΓ η θερμοκολλα θα ξεκολλησει σιγουρα.τοχα δοκιμασει!
|
|||
|
|||
![]()
Υποθέτω ότι έχεις πάρει αδιάβροχη ταινία led.
Με απλή σιλικόνη κολλάει μια χαρα,έτσι τουλάχιστον το έχω κάνει εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει φιλε,ταινια διπλης οψεως που ειναι ειδικα για LED(δεν ειναι ακριβη)...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ενυδρειακή σιλικόνη. Η αυτοκόλλητη ταινία θα ξεκολλήσει κάποια στιγμή από την υγρασία!!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αγόρασα σιλικόνη .
Θα το κολήσω με αυτή .. Ευχαριστω για τισ συμβουλές διότι είχα σκοπο να χρησιμοποιησω θερμόκολλα την οποία οπως κατάλαβα θα την επερνα στα χέρια μετα απο λίγο καιρό .. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ταινιες αυτες εχουν συνηθως εξ αρχης διπλης οψεως.
3M
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τ5 54w *4 σε καπακι απο rio 300 | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 18-09-09 10:22 |
Nεο καπακι | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 05-04-09 21:58 |
diy καπακι | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-05-08 21:49 |
ΚΑΠΑΚΙ 80χ35 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-10-07 17:15 |
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΑΚΙ?? | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-03-07 15:37 |