|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας φιλοι μου!
θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο φιλτρο! Δεν ξερω αν ετσι κανει αυτο το μοντελο αλλα απο οτι μου εχουν πει ειναι αθορυβο. Ακουγεται πολυ εντονα η προπελα του. Υποθετω ειναι αερας εγκλοβισμενος. προσπαθησα και προσπαθω ακομα να τον βγαλω αλλα ακουγεται ακομα. δεν εχει και το συστημα αφαιρεσης αερα οπως αλλα φιλτρα. Μπορειται να μου πειτε πως να το διωρθοσω η μηπως κανω καποιο λαθος απο την αρχικη του εγκατασταση και εγκλωβιζω αερα. Μου σπαει τα νευρα γιατι το εχω στο δωματιο μου! ευχαριστω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το εχεις καιρο σε λειτουργια? Βγαλτο απο το ρευμα και κατεβασε την εξοδο σε ενα κουβα κι αστο να τρεξει να βγαλειο τον αερα.Μολις σταματησει να βγαζει μπουμπουληθρες ξαναβαλτο στη θεση του και βαλτο στο ρευμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου maikl το πηρα μεταχειρισμενο απο εναν αλλο χομπιστα κ λογικα το εχει αρκετο καιρο. λες να βγει ο αερας με τον τροπο που μου λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα υλικα και τους σωληνες ξεπλυνε μονο.... Τα βιολογικα αν εχει σε νερο ενυδρειου,το σφουγγαρι καλα σε βρυση και αλλαξε το filter wool(υαλοβαμβακα),-Αν εχεις χυμα σε μεγαλη συσκευασια βαλτον να ειναι λεπτος(οχι παχια στρωση). Αν εχει μονο μπλε σφουγγαρια χωρις βιολογικο υλικο τοτε πλυνε τα με νερο ενυδρειου(τα 3 απο τα 5),τα αλλα δυο καλα με νερο βρυσης....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() επισης τσεκαρε τις ενωσεις σου μηπως απο καπου μπαζει αερα-εστω και λιγο.(κανει αναροφηση)
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τπτ! μολις το εκανα. σχεδον δεν εβγαλε καθολου μπουρμπουλιθρες. Κατι αλλο ειναι. εχω καθαρισει και την προπελα και το αξονα της. δεν μπορω να καταλαβω.
|
|||
|
|||
![]()
..αστο να δουλεψει καμποση ωρα.
|
||||
|
||||
![]()
2 κουβαδεσ νερο εβγαλα! ποσο να το δουλεψω?
|
|||
|
|||
![]()
Βαλτο στο ρευμα να δουλεψει...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε το κεραμικο αξονακι μηπως εσπασε.
|
||||
|
||||
![]()
το εβαλα και με τορευμα αλλα τπτ. τα εχω δοικασει ολα!! μαλλον ειναι καποιο ελλατωμα στην προπελα. ελπιζω να βρω ανταλλακτικο αν ειναι τετοιο προβλημα!
ευχαριστω για την βοηθεια σας!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει και να μην εχει καλη ροη μεσα και ζοριζει τη φτερωτη
Τσεκαρε και σωληνες μηπως εχουν βουλωσει ή τσακισει πουθενα ή εχει μειωμενη εισαγωγη γενικα νερου πχ μισοκλειστο βανακι εισαγωγης. Επισης να ρωτησω αν εχεις βαλει σωστα απο κατω απο την κεφαλη τη σιτα ή/και ερχεται σε επαφη υαλοβαμβακας με τη φτερωτη. Αν ξεκινησε ο θορυβος μετα απο συντηρηση συνηθως αυτα φταινε ή σπασιμο απο λαθος χειρισμο του κεραμικου αξονακιου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το "δεν" το εσβησα απο τη φραση "και δεν ερχεται σε επαφη"
![]() Εγω τα εχω σχεδιασει βρε αυτα τα φιλτρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα classic ειναι φιλτρα για να τα κανεις οτι θες μεν, αλλα θελει και σκεψη στις πατεντες Ναι αυτος ειναι ο αξονας. Θελει προσοχη στο χειρισμο λογω ειδους υλικου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (ή κοιτάς σε μαγαζιά που πουλάνε φλάντζες,για πιο φτηνά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο που το εχεις τοποθετησει?
Κατω απο το ενυδρειο? ή διπλα και στο ιδιο υψος? http://www.aquatek.gr/vb/showthread....256#post522256
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 16-12-10 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενα λαστιχακι συνηθως μενει μεσα στο θαλαμο της φτερωτης οταν βγαζουμε το αξονακι για συντηρηση/καθαρισμο, οποτε πρεπει να προσεξουμε μη το πεταξουμε οταν καθαρισουμε το θαλαμο της φτερωτης, και οταν ξαναβαλουμε το αξονονακι μεσα, να το εφαρμοσουμε παλι μεσα στο λαστιχακι και μετα να περασουμε την φτερωτη. Αλλιως δεν θα κλεινει το καπακι της φτερωτης και θα σπαουμε και το αξονακι με την πιεση. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταει τελικα ουτε το λαστιχακι στεγανοποιησης. Και τα λαστιχακια του αξονα ειναι μια χαρα αλλα το προβλημα παραμενει! τι να κανω? απο οτι καταλαβαινω πρεπει να κτυπαει το σωμα (μαγνητησ) της φτερωτης στο θαλαμο! μηπως πρεπει να παρω καινουργιο σετ φτερωτησ? ειναι ακριβο ενα τετοι σετ? γιατι ηδη εδωσα αρκετα για το λαστιχακι!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει που έδωσες για την φλάτζα. Αφου είχε σχησίματα ήθελε αλλαγή έτσι κ αλλιώς. Το σετ της φτερωτής έχει 8-9¤ αν κ μπορείς να το βρεις πιο φθηνα.
Ρωτησες τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αν του έκανε την φασαρία αυτη; Το ειδες σε λειτουργία πριν το πάρεις; Μπορεί να στο πούλησε χαλασμένο. |
|
|||
|
|||
![]()
καθε ποτε θελουν συντηρηση αυτα τα φιλτρα.
εχω ενα ενα χρονο χωρις προβλημα και χωρις ανοιγμα στο καπακι. στο δικο μου οταν εκανε τετοιο θορυβο το εβαζα και το εβγαζα απο την μπριζα,ακομα και δεκα φορες ανα 2-3 δευτερολεπτα και ετσι εφευγαν τυχον σκουπιδια που ειχαν μαγκωσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι προτιμότερο να πάρεις ένα νέο φίλτρο από το να αλλάξεις τα πάντα μέχρι να βρεις τι φταίει ??
![]() Είσαι σίγουρος πως δεν μένει αέρας μέσα στο φίλτρο κατά το άνοιγμα -κλείσιμο ? Την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις και είσαι έτοιμος να το κλείσεις πάρε μια λεκάνη, βάλε τον κάδο μέσα, ρίξε νερό από το ενυδρείο μέχρι να ξεχυλήσει και με ανοιχτά τα βανάκια κούμπωσε την κεφαλή (πρόσεχε όταν σου πετάξει νερό απο τα βανάκια μην τα κάνεις όλα χάλια ![]() Με τον τρόπο αυτό είσαι σίγουρος πως τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν έχει μείνει μέσα αέρας. Σκούπισέ το, συνέδεσε τους σωλήνες σου (που είσαι και εκεί πάλι σίγουρος πως δεν έχουν μέσα αέρα) και βάλε το σε λειτουργία και δες .. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοω ανοιγμα μεσα στο καπακι.
νομιζω δεν απαιτειται χωρις βλαβη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς "μέσα στο καπάκι"; Δεν καταλαβαίνω.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φιλτρο eheim | christosvn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 15:39 |
προβλημα με φιλτρο eheim υποστηριξη αντιπροσωπιας | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 06-09-10 15:19 |
eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |