|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα!!!Εχω ενα εξωτερικο φιλτρο που το εχω παρει εδω και 2 μηνες..λοιπον ολο αυτο τον καιρο δουλευε κανονικα εχθες αρχισε να κανει εναν θορυβο ......γουργουριζει δυνατα...το ανοιξα αφου εβγαλα την μμπριζα και κλεινοντας τις βανες βγαζω το νερο βαζω καινουριο αλλα δεν τραβαει νερο απο τους σωληνες ??ΓΙΑΤΙ??Μηπως καποιος μπορει να μου πει τον τροπο για να ανεβει το νερο και να αρχισει να γινεται η ανακυκλωση του νερου ....ρουφηξα ενω δουλευει βγαζει λιγο νερα αλλα παλι παει πισω....εδω και δυο ωρες πεδευομαι μα τιποτα ....Βλεπω να χανω ολη την βιολογια αν δεν τα καταφερω σημερα ...Καμια λυση κανενα τροπο?καποιος μπορει να μου πει την διαδικασια βημα-βημα?
Ευχαριστω!!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-11-09 17:42 |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |