|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Οι προδιαγραφες του παλιου μου ενυδρειου στο οποιο αρρωστησε ειναι οι εξης: 20 λιτρα, 1 απλο εσωτερικο φιλτρο με σφουγγαρι, 1 θερμοστατης στους 27 βαθμους, παροχη αερα με ενα Power 600 και πετρα. εχει μεσα 1 φυτο elodea , 4 platie k ενα μονομαχο. το ενυδρειο ειναι 3 εβδομαδων. αλλαγη 10% νερου καθε μερα με 4 σταγονες αντιχλωριο aquafit στην κανατα. επισης εχω προσθεσει βακτηριδια της sera και 1 ασπρη σκονη που μου δωσανε στο μαγαζι δεν θυμαμαι τι ειναι. οι τροφες ειναι για τα platie της tetra αλλα και bloodworms για τον μονομαχο τα οποια τα τρωνε και τα platie Σας επισυναπτω κ μερικες φωτογραφιες στο καινουργιο ενυδρειο που το εβαλα να δειτε. Ευχαριστω! στην τελευταια φωτογραφεια φαινεται πιο καθαρα το προβλημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι στρωμένο το φίλτρο σου?? Κάνεις μετρήσεις?? Δώσε μας τιμές αμμωνίας, ΝΟ2 και ΝΟ3 ή καλύτερα συμπλήρωσε την φόρμα των ασθενειών.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νωχελικό&μαζεμένα τα πτερύγια&αδυναμία. | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 17 | 20-08-10 12:50 |
Βοηθεια είναι αρρωστο το παπαγαλακι μου | STAMATIA | ¶λλα ζώα | 7 | 11-06-10 12:45 |
Μαζεμένα πτερύγια και αδυναμία | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 27-05-10 00:15 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Aρρωστο | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-08 14:36 |