![]() |
#1 |
.......!!!!!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα και παλι σε ολους,τις προαλλες πηγα σε ενα φιλικο σπιτι και συναντησα το παρακατω,απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ,εμεινα με ανοιχτο το στομα ....παρακαλω πολυ για την γνωμη σας...
![]() ![]() ![]() ![]() Τον ρωτησα για τα ψαρια και ηξερε τα πιρανχας και οτι στην πορεια εμαθε και το snakehead,το αλλο δεν ηξερε,για τον βιοτοπο μαλιστα ουτε κουβεντα.Η νοοτροπια του ειναι οτι μου αρεσει κανω και τα ψαρια συνιθιζουν στις καταστασεις....Επιπλεον μου ειπε οτι βρηκε σε καποιο petshop ενα ιδιο περιπου σε μεγεθος πιρανχας που του το χαριζουν και θα το βαλει και εκεινο μεσα ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2522
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι που ταλαιπωρούν άδικα τα καημένα τα ζωντανά....Οταν τους ψοφάνε, λένε Οκ, τρέχουν αμέσως και παίρνουν άλλα. Δεν διαβάζουν ούτε ψάχνονται για τις αιτίες. Δεν ακούνε κιόλας τις γνώμες των άλλων.
Είχα και εγώ έναν γνωστό που σκότωσε ένα σωρό ψάρια με τη βλακεία του για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν του αρέσει τελικά καθόλου το χόμπυ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος χ....ε για τον βιοτοπο αμα εχεις snakehead....respect
![]() Επισης πες του οτι δεν εχει πιρανχας αλλα πακου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το πακου ειναι ακομα "μικρο"
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον ρωτας που τον βρηκε τον micropeltes?
![]() απο το ειδος, μονο νανους βρισκω. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που που με κάνει και σκάω όμως, είναι γιατί τα γατιά και τα σκυλιά να είναι τα μόνα πετς που μπορούν να έχουν "δικαιώματα". Τί θα πει δηλαδή αν πεθάνουν παίρνω άλλα? Διακοσμητικό αντικείμενο είναι παιδιά τα ψάρια ακόμα...δεν βολεύει πάρα πολλούς να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. ![]()
|
|