![]() |
#1 |
τυρφη
![]() Αξιολόγηση:
![]() ρωτησα σε ενα πετ σοπ για τυρφη ωστε να ριξω το ph στο μονομαχοενυδρειομου και μου ειπαν πως εχουν μαυρη και λευκη τυρφη... πια να παρω??????
|
|
Εμφανίσεις: 4476
|
|
||||
|
||||
![]()
να πάρεις μια Α/Ο! και θα ρίξεις και το ph και to kh αλλά και το gh!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παιρνω μιξη λευκης με μαυρη.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1954 Ειναι παρα πολυ φθηνη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- δεν νομιζω να βρω αναμικτη.... μονο λευκη και μαυρη εχει.... το ιδιο ειναι η καθε μια κανει διαφορετιη δουλεια??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 05-11-10 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα μαυρη τυρφη agua vital αλλα ειδα οτι γραφει πωςπροστατευει απο τα βακτηρια.. αυτο σημαινει οτι θα σκοτωσει τη βιολογια μου???
------------------------- http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:5,s:0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 13-11-10 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα η τυρφη ή μαλλον οι ουσιες που αποδεσμευει (ταννινες, χουμικα οξεα) εχουν προληπτικη δραση στις ασθενειες σε ψαρια που ζουν σε περιβαλλον με τυρφη.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εβαλα ενα κοματι μεσα στο φιλτρο.. ειναι αρκετο για πεχα απο 7.5 στο 6.5-7???? το ενυδρειο ειναι 15λιτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πέρνω αυτό εδώ:http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=935.Και χαμηλώνει το ph αλλά και βοηθάει και τα φυτά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι στην περιγραφη του προιοντος τα γραφει ολα εκτος απο το οτι ριχνει το pH. http://www.tetra.de/tetra/go/7B4FA82...d=12&lang_id=2
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λαθος αυτο το προιον δημιουργει μονο black water.....
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσο χρειάζεται σε ημέρες η τύρφη για να ρίξει το ph κατά μισό βαθμό?
εξαρτάται από τη ποσότητα και τα λίτρα του ενυδρείου έτσι? κα μετά από πόσο καιρό την αντικαθιστούμε με καινουρια ποσότητα? |
|
||||
|
||||
![]()
15 meres
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει κανει κανεις μετρηση?
|
||||
|
||||
![]()
Oχι delta66 δεν εχω κανει μετρηση γιατι δεν χρησιμοποιω (κανα δυο φορες για το εφε) αλλα ειναι ευλογο το ερωτημα αν περιεχει τελικα αυτα που λεει. Δεν ειδες καμια διαφορα εε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω δοκιμασει.
Η θεωρια και τα specifications καθε προιοντος εχω μαθει οτι μπορει να απεχουν απο την πραγματικοτητα. Μια μετρηση και πειραματισμος ειναι η καλυτερη μεθοδος.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη Ναι η Οχι | haf_k | Ζωοτόκα | 5 | 26-06-10 19:51 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |
Τυρφη.,- (PH). | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-03-07 03:30 |