|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!Εχω ενα ενυδρειο διαστασεων 50*30*33(μ-π-υ)και το προοριζω για φυτεμενο....Μεσα απο αυτο το ενυδρειο θελω να δοκιμασω την εμπειρια των φυτεμενων ενυδρειων και με τη βοηθεια σας να πετυχω ενα καλο αποτελεσμα!
![]() Οι σκεψεις μου ειναι ενα φυτεμενο ισως μετριων απαιτησεων αλλα αυτο θα το δουμε.... Απο εξοπλισμο εχω:τη γυαλα ![]() οτι χρειαζεται για diy cO2 απο λιπασματα:seachem flourish,excel,iron απο υποστρωμα:εχω 7 κιλα seachem flourite red... Aυτο που με απασχολει ομως ειναι ο φωτισμος....εχετε να μου προτεινετε και για το φωτισμο?εννοω ποσα βατ-λιτρο περιπου κλπ? Ενα φωτιστικο ας πουμε 3*8 watt για αρχη πιστευετε ειναι καλα?και αργοτερα να προσθεσω καποια λαμπα??? Απο ψαρια σκεφτομαι ενα μικρο κοπαδι αρλεκινους και βλεπουμε... ![]() Αυτα τα λιγα για αρχη ![]() Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-01-10 15:58 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |